Любовна магия

Сега е момента да излезе от дома си! Има цял час. Достатъчен е да намери начин да се види с приятелите си и Валерия. Не не беше вече влюбен в нея. Само навик и удобство. Тя беше първата му жена. Той просто искаше да не е вече девствен. Но късметът му го срещна с това красиво и сексапилно момиче и той се почувства голям мъж. Повечето му приятели спяха за първи път с жена, която е или проститутка или доста изпаднала и грозновата. А той, след всичките неуспешни опити да вкара в леглото ученическата си любов, случайно се запозна с това красиво момиче и тя откликна безрезервно на сексуалните му желания. Беше им приятно заедно и това бързо се превърна в навик. Заведения, купони, секс – какво повече да искаш, за да си щастлив. Валерия, освен красива, беше и голяма купонджийка. Не му правеше забележка за нищо. Съгласяваше се със всичко. Возеше го навсякъде, където иска. Имаше кола. Дори това принуди баща му да купи автомобил и на него, въпреки че нямаше шофьорска книжка. Направи го само и само, за да ги раздели. Мислеше, че са гаджета, за да може тя да го вози навсякъде. Кристиян не разбираше, защо родителите му не харесваха Валерия. Но това не му попречи да я води вкъщи. Дори тя често преспиваше у тях. Напоследък почти всяка вечер.

– Ани, моля те отвори ми! Искам да си избера книга от библиотеката в хола. Откачам тук без телефон, интернет и телевизия. Моля те, моля те, моля те! Ще ти платя!  – викаше той прислужницата – Моля те, Ани!

– Не – отсече тя – ще ме уволнят, ако разберат. Няма да стане. Наредено ми е да не отварям.

– Моля те, Ани! Добре, тогава ти ми донеси книга. Прочети ми няколко заглавия и аз ще ти кажа коя. Или просто вземи 5-6 книги и ми ги донеси, става ли?

– Не. Не трябва да ти отключвам. Но мога да ти подам вестник под вратата. – каза тя твърдо, но блазнейки се от възможността да изкара някой лев.

– Вестник! Не искам вестник. Слушай, ако им донесеш таблета ще ти платя една заплата. Още сега. Имам пари в мен. Искаш ли да ти ги покажа? – Кристиян вече размахваше няколко столевки под вратата и това даде желаният ефект.