Любовна магия

Любовна магия

Тя е толкова млада и красива, че сякаш поради това не очаква да получи предложение за брак. Казва се Валерия. Дама по природа. Изтънченият маниер и нрав, който притежава не са плод на възпитание, фамилна или семейна обремененост. Обкръжението й е доста грубовато. Приятелките й са по-скоро силни жени. Ухажорите й – далеч от аристократичния стил на живот.

А тя, по дух, сякаш не е за този свят, но ето я тук. С черна коса, блестящи очи и тяло излъчващо притегателната сила на сексапил и блян.
Валерия имаше зад гърба си една неуспешна връзка. Това не й попречи доста бързо да се впусне в нова, която предвещаваше да е още по-неуспешна предвид обстоятелството, че Кристиян е млад и непокорен към ценностите, просто защото не ги познава. Родителите му бяха богати. Така изглеждаше отстрани. Така се внушаваше. Така живееха. А това привлича разнообразни емоции в една жена. Дори такава, която знаеше, че иска любов.
За него тя беше страстно развлечение. Първата жена в живота му.  Валерия е млада и красива, но достатъчно умна, за да разбира, че той просто се забавлява. А Кристиян, силно заблуден в охолството на родителите си се подведе по най-елементарен начин и повярва, че бурният живот, алкохолът, цигарите, наркотиците са критерият за мъжественост и модерен живот. Изкушенията го заблудиха трайно. А когато един млад мъж не осъзнава, че за да си богат е нужно да си образован и амбициозен, изпълнен с цели и идеи, то неминуемо това предвещава все по-тежък и пропаднал живот с напредването на възрастта.