Храната: Как да отслабнете с царевица? (отслабване без глад)

Гладуването не е добро решение нито за сваляне на килограми, нито за имунната система, респективно – за цялостното здравословно състояние.

Но и наднорменото тегло не е добре да бъде търпяно и поддържано поради редица здравословни проблеми, които ви причинява бавно, но трайно.

Потърсете съдействие от природата. Възползвайте се докато все още има свежа млечна царевица по магазини и пазари, за да хапвате ежедневно. Тя ще ви помогне да отслабнете без да гладувате.

Само за 4 дни може да свалите 2, че и 3 килограма, ако хапвате варена царевица няколко пъти на ден. Защо се постига този ефект?

Царевицата намалява чувството на глад и съдейства за премахване излишната мазнина от тялото ви.

отслабване без гладуване

Може да ползвате за насока следната схема:

Първите два дни изяждайте по 400 грама варена царевица. Следващите дни намалете това количество наполовина.

Освен с царевица, хранете се обичайно при нужда, но се старайте да няма излишно прекаляване със сладко, тестени изделия и прекалено солени храни, които водят до задържане на течности и метаболитни проблеми.

Обичайните напитки се препоръчва да бъдат заменени със зелен чай и кисело мляко.

За по-сигурно потърсете помощта на билките с билков чай за отслабване или чай за детоксикация на Лактеса. Те са наши реклаодатели и ни споделиха, че този хранителен трик с царевица е мнение от личен опит на техен клиент, доволен от това че царевицата го държи сит и сваля килограми без усилия.

https://lactessa.com/chaj-za-detoksikatsiya

Подходящ и за мъже чай за отслабване https://lactessa.com/chaj-za-otslabvane

За връзка с тях може да ползвате и фейсбук страницата им. Ще бъдете изключително доволни от резултатите. https://www.facebook.com/lactessa

Start typing and press Enter to search