Животът и други неща

- реклама -

Животът и други неща„Професорът” влиза в „Животът и други неща”

 

От тази събота сутрешното ток шоу “Животът и други неща” стартира нова рубрика „Професорът”. В нея професорът по културна антропология в Софийския университет Ивайло Дичев ще анализира актуалните събития от българската и световната политика. Първата тема по която ще дискутират в студиото ще  е речта на Ахмед Доган на VIII-мия национален конгрес на ДПС.

 

Тази събота в предаването „Животът и други неща” Григорови ще говорят за  кредитния тормоз с адвокат Иван Тодоров и психолога Христо Монов. Ще говорят и за бъдещето на  БДЖ с министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията  Ивайло Московски.

В рубриката „Пресклуба” на Асен Григоров ще се обсъжда темата за “Тайните срещи на властта”.

Какви са поуките от европроекта на Пайнер ще коментира министърът по управление на средствата от Европейския съюз Томислав Дончев.

 

Визитка проф. Ивайло Дичев:

Проф. Ивайло Дичев е преподавател в Софийския университет- културолог, социолог и философ.  Занимава се с въпросите на политическата култура и гражданското участие. Напоследък изследователският му интерес е свързан със социалните мрежи, новите медии и тяхната роля в съвременното общество.   Ивайло Дичев е също писател и активен есеист, публикува в български и европейски издания. Носител е на наградите за есеистика „Паница“ (1999), „Черноризец Храбър“ (2002) и „Димитър Пешев“ (2005). Редактор на онлайн изданието за кулутри изследвания СеминарБГ.

 

- реклама -