Референдум 2013 по БНТ

- реклама -

            BNT1_logo_200На 27 януари – денят на национален референдум зрителите на БНТ  първи ще научат резултатите от винаги точната в прогнозите си социологическа агенция Алфа рисърч”.  Обществената телевизия ще проследи на живо гласуването в цяла България, с включвания от най-актуалните места, където ще търси мнението на обществото.

            Изборният ден по Българската национална телевизия ще стартира със сутрешен блок в 8.00 ч. с водещи Марио Гаврилов и Явор Стаматов. В студиото млади хора ще изразят обществена си позиция по темата Референдум, а репортерите ще се включат на живо от Белене, Резово и други ключови места.  

С историята на референдумите у нас след 9.00ч. ще продължи предаването „Денят започва в неделя с Георги Любенов”.

            Новинарските емисии „По света и у нас” ще ви информират през целия ден – 9.00, 10.00, 12.00, 14.00, 18.00 и 20.00ч. Специалното студио „В нощта на референдума” ще започне в 18.40ч. С помощта на най-модерни технологии ще бъдат представени резултатите от гласуването и с водещи политици и анализатори ще се обсъждат най-интересните въпроси, които провокират данните.

            БНТ ще излъчи на живо и всички пресконференции на участниците в кампанията и ще запази традицията в ефира да прозвучат мненията на зрителите от Фейсбук страницата на „По света и у нас”.

            Екипът на националната телевизия отдавна е доказал, че в журналистиката няма запазени територии и в нощта на референдума зрителите ще видят водещата Аделина Радева в ролята на репортер, който ще търси най-горещите политически коментари.

Водещи на специалното студио ще бъдат Добрина Чешмеджиева и Поли Златарева. Емисии в 18.00 и 20.00ч. ще води Даниел Чипев. Продуцент на студиото е Бойко Василев. Режисьори – Дамян Серкеджиев и Мария Христова.

 

 

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -