ДИДЖЕЙ НА ГОДИНАТА

- реклама -

100_kila_nagrada_2100 КИЛА СПЕЧЕЛИ НАГРАДА ЗА ДИДЖЕЙ НА ГОДИНАТА

Рап звездата 100 Кила си тръгна с награда за „Най-добър R’n’B / Hip-hop диджей на годината” от церемонията по връчване на Третите годишни награди за Best DJ и Best CLUB на България 2012 в столичния клуб „Брилянтин”, след като събра най-много фенски гласове на сайта на организаторите AWARDS.BG.

Все пак 100 Кила е еднакво активен като артист зад микрофона и като диджей зад пулта – през последните 10 години черните партита на Килата се превърнаха в собствена марка забавление, където той изпълнява ролята на водещ и диджей като от време на време не издържа и се включва да изпее по някое парче. Енергията му е толкова заразителна, че 100 Кила успява да превърне в събитие дори най-скучния ден от седмицата в най-неочаквания клуб. Типично в свой стил 100 Кила коментира наградата с думите: „Страхотен супник – смятам да направя клубно турне и да дам възможност на всичките ми фенове да се снимат с него”.

За предстоящи участия на 100 Кила феновете му могат да следят официалните му профили в социалните мрежи, а клиповете му могат да гледат в официалните канали на Facing The Sun в Youtube и Vbox7.

 

Повече за Явор Янакиев – 100 Кила:

100 Кила е първият български хип хоп изпълнител от каталога на Facing The Sun. С безкрайна серия от хитове и летните химни „System”, „Цяла Нощ” и „Виновен”, 100 Кила се превърна в най-обичания БГ рапър. Все пак легендата от Аспарухово има в CV-то си класиките „По-добре гаден, отколкото гладен” и „Прехода на Просветения”, а предстоящият му, все още неозаглавен, албум е доказателство, че няма намерение да спре. Без значение дали е на сцената с микрофон в ръка или зад пулта като диджей, Килата успява да превърне и най-обикновения ден от седмицата в събитие.

- реклама -