Време за губене

- реклама -

Съдбата на бездомните кучета във „Време за губене” по БНТ2

Фиона Сваровски – съпруга на финансовия министър на Австрия и наследница на втората по богатство австрийска фамилия е една от най- популярните и одобряваните от европейците публични личности. Сред причините г-жа Сваровски да е така обичана е фактът, че е един от най-щедрите дарители, посветили се на дейността за решаване на проблемите с бездомните животни и отстояване на правата им. Поради голямата й любов към животните тя бе почетен гост на Световното киноложко изложение в Залцбург 2012г. В емоционално обръщение към посетителите на заключителния спектакъл Фиона Сваровски призова гостите да помислят за милионите бездомни същества по света, озовали се на улицата заради човешка безотговорност.

В навечерието на Коледните празници предаването на БНТ „Време за губене”- кинология, ще покаже този вълнуващ момент, с който стартира една от темите за следващия сезон – бездомните животни.

В броя тази събота от 11:00ч. зрителите ще видят и любопитни гледки от изложбените рингове, среща с изложителите, както и новата рецепта от кухнята на папагала Гого – за празнични лакомства с банан и фъстъци.

Гледайте предаването на БНТ2 за лов, риболов, кинология и други домашни любимци „Време за губене” всяка събота от 11:00ч. !

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -