Влез във форма с нас

- реклама -

Какво постигна за месец групата от „Влез във форма с нас”?

 

В четвъртък е финалът на първи епизод от студийното риалити на „Денят отблизо” с Мария Андонова „Влез във форма с нас!” Преди един месец след напрегнат кастинг, 7 души влязоха в студиото и поеха предизвикателството да опитат един различен начин на живот. Всичко се случваше пред очите на зрителите. Участниците бяха опитвали какво ли не, докато не попаднаха на екипа на „Денят отблизо” с Мария и целият им живот се промени.

            В продължение на месец групата се учеше как да спортува, как да се храни, как да се грижи за себе си. Те промениха не само външния си вид, но се научиха как да си повярват, как да се заобичат и как да се забавляват. Днес те са различни хора.

В този своеобразен експеримент участниците минаха през много диагностики, процедури и специалисти, но ключовите за промяната хора бяха трима – един треньор, един диетолог и един психолог.

В четвъртък в студиото, освен вече променената група, ще присъстват и всички специалисти, които работиха заедно с тях неуморно. Те ще разкажат как са се чувствали в такъв формат и заедно с екипа и групата ще покажат формулата за това наистина да „Влезеш във форма”.

            Зрителите ще станат свидетели и на специалната изненада, която екипът подготви за един от участниците – Васко Панайотов.

Предаването ще продължи да следи развитието на всички участници и след края на студийната част на „Влез във форма с нас”. Те започнаха своята промяна от студиото на „Денят отблизо” с Мария Андонова, а предаването ще продължи да следи самостоятелните им изяви и да ги показва на зрителите.

 

Кратки визитки на участниците във формата „Влез във форма с нас”:

 

Дамян Цветанов, от София, на 16 години. 72 кг. Иска да качи мускулна маса. Ходи по 4 пъти в седмицата на фитнес с личен фитнес инструктор Лазар Радков. Лични консултации с нутрициолога Надя Петрова. Психолога Галя Мутафова работи върху неговото самочувствие.

 

Mария Миланова, от София. От 4 години по неясни причини поддържа килограми от 60 до 90. Рязко трупа килограми. Яде много пържена храна. Иска да отслабне. След направени консултации с нутрициолога Надя Петрова Мария вече тотално избягва пърженото, газираните напитки. Редовно ходи на фитнес с личния треньор Лазар Радков.

 

Цветелина Петрова, от Варна. Тежи около 77 кг. и е висока 167 см. на 38 години. Има проблем с черния дроб, стеатоза в съвсем начален стадий, както и завишен холестерол. Яде се почти всичко с много малки изключения. Интересното при нея е, че когато не яде качва, а когато яде слабее. Оказва се, че Цветелина има проблеми с ензимите, двигателната активност. От 15 години Цвети не е стъпвала във фитнес зала. От началото на „Влез във форма с нас” тя редовно ходи на фитнес, приема хранителни ензими. Цвети посети и кабинета на стоматолога д-р Теодора Недялкова, защото старите й амалгамни пломби не се отразяват добре върху целия организъм на Цвети и трябваше да бъдат подменени.

 

Галя Кючукова, от Южна Африка 52 години, 65кг., 172см. Галя е добрия пример в групата. Тя е оперирана от дискова херния, била е почти неподвижна, но с много усилия на волята и физическа активност е успяла отново да бъде в добра форма. Днес Галя е човекът, който дава сили на всички от групата. Оказа се, че има тежък семеен проблем /майка й е болна от рак/ в този формат ние успяхме да й помогнем най-вече в това да знае, че до нея има приятели. Галя ходи на редовни терапии при психолога Галя Мутафова.

 

Васил Панайотов, от Сливен – 130 кг, адвентист, няма приятелка, безработен, има големи проблеми със зъбите. Ортодонтът д-р Ирена Хасара се погрижи за неговата усмивка. Заедно с психолога той успя да преодолее тежкия си страх от зъболекаря. В момента Васко е с изправени зъби и тежи 10 кг. по-малко.

 

Бисерка Георгиева, от София на 40год. 54кг 164см. Много слаба в горната част, а по-закръглена в ханша и бедрата. Иска да научи как да се храни здравословно. Тренира народни танци. Работи като козметичка. В рамките на този формат Бисерка постигна целта си – вече се храни здравословно и е най-редовна във фитнеса.

 

Венцислава Гичева, от Варна. Матрос в поделение, с две деца. След втората си бременност напълняла с 30 кг. В рамките на месец Вени успя да отслабне с 5 кг. и да възвърне самочувствието си. Тя също така направи диагностика на скалпа и мезотерапия за коса с д-р Сияна Живкова, дерматолог.

 

Консултанти „Влез във форма с нас”:

Надя Петрова, нутрициолог

Лазар Радков, фитнес инструктор

Галя Мутафова, психолог

Д-р Ирена Хасара, ортодонт

Д-р Теодора Недялкова, стоматолог

Д-р Сияна Живкова, дерматолог

Проф. Любомир Стойков, моден консултант

Милена Найденова, коафьор

 

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

Галерия Аросита представя / AROSITA Gallery presents Борис Колев /  Boris Kolev

24. 09. 2020 – 08. 10. 2020 НОВИ ГРАДСКИ ЛЕГЕНДИ И МИТОВЕ /  NEW URBAN LEGEND AND MYTHS              Основно влияние за създаването на тази изложба...

Милена Цанева – „Броеница. Из гънките на паметта“ (откъс)

Излезе от печат книгата на проф. д-р Милена Цанева „Броеница. Из гънките на паметта“, пъстра и неизбродима галерия от спомени, ценен дар за любознателния...

Топ 10 на книжарници „Сиела“ за 14-20.09.2020

  Крадецът на праскови, Автор: Емилиян Станев, Издателство: Сиела https://ciela.com/kradetsat-na-praskovi-emiliyan-stanev.html   Менгеле - Ангелът на смъртта, Автор: Дейвид Маруел, Издателство: Сиела https://ciela.com/mengele-angelat-na-smartta.html   Дневникът на един дръндьо -...

Дубравка Угрешич – „Американски речник“ (откъс)

 REFUGEE – Откъде сте? – пита ме млад фламандски фотограф, опитвайки се с въпроса си да смекчи напрегнатото ми лице. – От Загреб – отговарям. – А...

Балкански лидер е финалист за Строителните Оскари 2020

Президентът на Северна Македония връчи първото отличие за NASTEL BUSINESS CENTER Една от най-успешните строителни компании на Балканите е финалист за престижния конкурс за Луксозно...

Арман Бабикян: Протестът изхвърли Борисов зад Околовръстното шосе

„Протестът постигна много неща. Трудно си даваме сметка за това, но България със сигурност не изглежда по същия начин, по който преди...