LORDOFTHEDANCE ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

- реклама -

ГУРМЕ И ГОРЕЩИ ТАНЦИ ПОСРЕЩНАХА LORDOFTHEDANCE ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО!

 

Още с влизането си във Велико Търново, танцьорите от “LordOfTheDance” били възхитени. Завладяни от автентичната, изтъкана от вековна история, атмосфера на града, артистите с ентусиазъм решили да разгледат старата част на Търново. Разходката им из историята на старопрестолно Велико Търново завършила със специален подарък от кмета на града – г-н Даниел Панов, а именно шоуто „Звук и светлина“. По-късно, малко уморени и готови за още изненади, поднесени им в Града на Царетени, “LordOfTheDace” се насладили на изискано гурме в сърцето на Велико Търново, в ресторант „Асеневци“. Майстори готвачи приготвили за артистите интересни комбинации от свежи зеленчуци, комбинирани с екзотичните вкусове на средиземноморската кухня.  В менюто присъствали: зелени салати с рукола, чери домат, ананас и филе от портокал, калмари, приготвени с узо и сос от синьо сирене, любимите на всички тапас със скариди и чипс от лимон, както и домашно приготвена хрупкава кошничка с мус от риба тон и перца от див лук. Основното блюдо от пъдпъдък с бренди, масло и амарант, поднесен с пюре от тиква и сос от сирене и патешко магре с букет от чушки и сос “Териаки” впечатлили танцьорите с изумителната комбинация от продукти и нетрадиционно аранжиране, които се съчетават в един изумителен вкус. “LordOfTheDance” били впечатлени от класовия ресторант и пожелали да се заснемат с персонала на ресторант „Асеневци“ в знак на благодарност за тяхното така топло и приятно посрещане.

Изненадите за младите артисти не приключили дотук. Организираното в тяхна чест WelcomePartyв Club “Play” започнало с надиграване между ирландците и българското превъплъщение на “LordOfTheDance” –танцьорите от клуб „Келтски феникс“. В ритъма на легендарната музика от спектаклите на “LordOfTheDance”звучало потропването на типичните обувки, като с всяка минута се усилвало, тъй като надпреварата ставала все по-вълнуваща.

Артистите от “LordOfTheDance” били екзалтирани от невероятното посрещане и от българските таланти както в областта на танците, така и в кулинарията, туризма и най-вече забавлението. С прекрасно настроение и с нетърпение танцьорите от “LordOfTheDance” очакват своята публика на 17 и 18 октомври, от 19ч., в ДКС „Васил Левски“, Велико Търново и на 19 октомври, от 20ч., в зала 1 на НДК, София.

Все още има налични билети от всички ценови категории. Специално за Велико Търново билети ще се продават след 16ч. и на входа на ДКС „Васил Левски“. 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -