Училище по рокендрол

- реклама -

Z-Rock с уникален подарък за шестия си рожден ден  – песен  за рок радио на България

 

„Училище по рокендрол” е създадена за Z-Rock от Бараби Блус Бенд с участието на  Кикимора, Оdd Crew, Анимационерите, Звезди Керемидчиев, Васко Кръпката и Стефан Хранов

 

През месец октомври Z-Rock празнува 6-ия си рожден ден. По повод празника Бараби Блус Бенд и приятели изненадаха екипа със страхотен подарък – специално парче, посветено на рок радиото на България.  Предаванията от ефира на Z-Rock – „Буги Тайм”, „Голият обяд”, „HiJack Show”, „Z-Jungle”, „Гараж”, „Нека бъде рок”, „Бруталика”, „Моят метъл свят” и Новините са всичко необходимо за истинско „Училище по рокендрол”.  Песента е записана от Бараби Блус Бенд с участието на Сашо от Кикимора, Васко от Оdd Crew, Георги Згуров-Гурко от Анимационерите, Звезди Керемидчиев от Ахат, Васко Кръпката и Стефан Хранов, новинар в Z-Rock.

 В празничната седмица на Z-Rock слушателите чуха и 5 акустични концерта на живо от студиото – Стефан Вълдобрев и звездния му бенд – Иван Лечев, Стунджи, Еко, рок бандата Севи, метъл групата Downslot, БГз и Светльо & Тhe Legends. Снимки и аудио от концертите в студиото можете да откриете на www.zrockbg.com.

 

По повод празника на Z-Rock истинските фенове на рок радиото на България продължават да  печелят билети за едно уникално събитие – прожекция на последния концерт на титаните Led Zeppelin. 

- реклама -