КиноНова разнищва теорията на любовта

- реклама -

 Джордж Клуни, Аштън Къчър и Ума Търман тръпнат в очакване на втора среща в седмица, посветена на романтиката  

 

 През следващата седмица основен акцент в ефира на КиноНова  ще бъде любовта, а на екрана зрителите ще видят нейните най-разнообразни и нестандартни превъплъщения. От 22 до 28 октомври, в седмица, посветена на романтичните филми, сюжетите на „Момичето от отбора”, „Дъщерята на президента” и „40 дни и 40 нощи” ще търсят разковничето на споделените чувства, но само част от героите в тях ще бъдат между щастливците, получили шанса да стигнат до втора среща.

 С много чувство хумор, седмицата в понеделник ще започне със заглавието „Познай кой”, а един баща с ужас ще бъде поставен пред свършен факт – Бърни Мак ще разбере, че любимата му дъщеря Тереза (Зоуи Салдана) е взела решението да се омъжи за…Аштън Къчър, който на всичкото отгоре е бял. Във вторник един неустоим плейбой на име Алфи (Джъд Лоу) ще има всичко, за което мъжете мечтаят –  охолен живот, много жени, лукс и удобства, а точно тогава ще се окаже, че съдбата иска от него да ги замени за истинското приятелство. Какъв ще бъде изборът, зрителите ще разберат в лентата „Алфи” от 21 часа.

За завиждане е и ежедневието на Матю, порядъчен и амбициозен ученик в гимназията, който току що е открил съседка за секс в едноименната лента. На екрана деветнадесет годишна блондинка Даниел непоколебимо ще грабне сърцето му, а той от своя страна в сряда ще трябва да й докаже, че е правилният човек.

 В четвъртия ден от седмицата жените в ефира на КиноНова „започват да валят” , а причината е хитовата комедия „40 дни и 40 нощи”. На екрана Маги Гилинхаал, Винеса Шоу и Моне Мазур ще ни припомнят колко добри могат да бъдат заедно на снимачната площадка, тъкмо когато някой от тях ще даде обет за въздържание.

В петъчния ден ще видим Рене Зелуегър и Джордж Клуни в една зашеметяваща комбинация – „Момичето от отбора”. Картър Ръдърфорд, известен като “златното момче”, може да се похвали с перфектен външен вид и бързината на стрела на спортното игрище, но Лекси Литълтън – своенравна журналистка, която не си поплюва, ще си постави за цел да докаже, че нещата не са такива, каквито изглеждат.

Уикендът ще продължи с романтика, като ни представи  номинираната за „Оскар” Ума Търман, в ролята на Джени Джонсън.  Джени става извънредно ревнива и обсебваща и нейният приятел решава да се разделят… Лентата „Моята супер бивша” от Айван Райтман и Дон Пейн обаче ще постави въпроса: „Как можеш да скъсаш с жена, която може да лети и да прави дупки в стомана”. 

 В неделя ще ни изненада и американската актриса Кейти Холмс, която ще се превъплъти в образа на Саманта Маккензи, в една продукция, съвместно с Майкъл Кийтън, Марк Блукас и Амери Роджърс. Нейната героиня се къпе в слава и блясък, защото е специална, но всъщност иска това, за което всяка колежанка първокурсничка мечтае –  възможността да опознае света далеч от дома. Краят на седмицата се оказва на Пенсилвания Авеню 1600, а там под светлините на прожекторите Кейти ще бъде „Дъщерята на президента”.

 

- реклама -