Укротяване на опърничавия

- реклама -

Укротяване на опърничавия„Укротяване на опърничавия” стартира в ефира на Нова ТВ

 Пет претендентки се борят за сърцето на Панайот от Big Brother в ново романтично шоу от 17 февруари

 

Изцяло нов, забавен и романтичен проект е дълго пазената изненада за  зрителите на Нова ТВ в месеца на любовта. „Укротяване на опърничавия” е напълно различно за българския ефир шоу, а в седмицата на Свети Валентин, от 17.02, дебютира неговият първи епизод, заедно с главния герой на екрана – звездата от Big Brother Панайот.

 Форматът е подготвен изцяло от екипа на предаването “Горещо”, а главната цел в него ще бъде една от  любимите реалити  звезди на зрителите – Панайот, уморен и отегчен от славата, да срещне сериозна приятелка.

 Малко след излизането на Пацо от къщата на Big Brother All Stars, екипът на „Горещо” обяви кастинг за сърцето на колоритния участник, а  дни по-късно стотици кандидатки изпратиха своите любовни послания.

 Реалити  участникът доказа, че е сериозен в намеренията си, като лично отговори на всяка една от тях, а в последствие се срещна с най-смелите момичета на живо.

От всички участнички, журито, начело с Панайот, избра пет финалистки – най-чаровните, най-мотивираните и най-всеотдайните, като оттук нататък проектът  ще проследи как ще се представят те в рамките на състезанието.

 В първия епизод на “Укротяване на опърничавия” петте претендентки за сърцето на Панайот – Мелиса, Мартина, Надя, Невен и Юлияна, ще  пристигнат в дома на семейство Кючукови в Гълъбово. Там ги очакват  майката на Панайот –  Нели и неговият баща – Сашо.

Изненадите за всички тях тепърва започват, а за да спечелят симпатиите в семейството, красавиците ще трябва да преминат през серия от изпитания, добре премислени препятствия и изкушения. Първата порция от тях ни очаква още тази неделя, от 22.50 в ефира на Нова ТВ.  

 

„Укротяване на опърничавия”  – в неделя от 22.50 часа по Нова ТВ 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

„Чаплин“ се качва на сцената на НДК на 14 октомври

За пръв път на 14 октомври в зала 1 на НДК, софийската публика ще стане част от изключително събитие в рамките на Европа –...

Борисов: При оставка няма да има диалог с Радев, а ще дойдем под прозорците му

Правителството няма да подава оставка, а протестите се подхранват от извънпарламентарните партии, които загряват на пистата за изборите. Това заяви премиерът Бойко Борисов при...

Граждани освирката Румен Радев пред авиобазата “Граф Игнатиево” – 24.09.2020

Материалът Граждани освирката Румен Радев пред авиобазата “Граф Игнатиево” – 24.09.2020 е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

Борисов: България взе правилните мерки срещу COVID-пандемията

България най-бързо и адекватно реагира и на здравната, и на икономическата заплаха от COVID-пандемията. Мерките ни започнаха да действат отрано и обхванаха много хора....

Кaквo ознaчава имeтo Влaдиcлaв?

Нa 24 ceптeмври пoчитaмe пaмeттa нa Cвeти Влaдиcлaв Cръбcки. Ето нещо любoпитно зa хoрaтa, кoитo ce кaзвaт Влaдимир, Влaдимирa, Влaдo, Влaдкo, Влaдиcлaв. Кaквo ознaчава имeтo Влaдиcлaв? 1....

Ден 77: От нас зависи какво ще се случва в България

За 77-ми пореден ден се събраха недоволни граждани на антиправителствен протест в центъра на София, предаде репортер на БГНЕС. Исканията на протестиращите остават...