„ОЗ: Великият и могъщият“

- реклама -

“ОЗ: ВЕЛИКИЯТ И МОГЪЩИЯТ” излиза на голям екран в 3D и IMAX 3D на 8 март 2013 г за българските зрители.    CITY радио&TV подарява билети за премиераta на „ОЗ: Великият и могъщият“ в Лондон!

 

 CITY радио&TV подаряват на феновете си отново вълнуващо преживяване. Този път зрителите и слушателите на CITY радио&TV могат да са сред първите зрители в Европа на „ОЗ: Великият и могъщият“. Голямата награда на CITY е ВИП покани за гала премиерата на филма в Лондон.

Двама ще присъстват лично на специалната ВИП премиера в Лондон на дългоочаквания филм. Късметлиите, не само ще могат да видят филма преди всички останали по целия свят, но ще успеят да се докоснат на живо до актьорите от касовата продукция на Дисни – Джеймс Франко, Мила Кунис, Мишел Уилямс, Рейчъл Уайс!

 Единственото, което феновете на  CITY радио&TV трябва да направят, за да участват е да посетят сайта www.city.bg и да отговорят на въпроса посочен на заглавната страница.

Към него има регистрационна форма, която трябва да попълнят, а в края на играта, един от всички регистрирани – ще спечели голямата награда – двойна ВИП покана за европейската премиера на филма в Лондон, с осигурени самолетни билети и хотел в английската столица!

 Дългоочакваната премиера ще се състои на 28 февруари.

Премиерата на „ОЗ: Великият и могъщият” в България е на 8 март. А само един може да спечели уникалната награда от CITY радио&TV.

 

Следете www.city.bg  за още инфо, детайли на играта и условията!

 

—————————————-

 

Във фантастичната история номинираният за „Оскар” актьор Джеймс Франко влиза в  ролята на Оскар Дигс – незначителен цирков фокусник със съмнителен  морал, който е запратен от прашния Канзас във вълнуващата страна Оз. Той си мисли, че е ударил джакпота и че славата и богатството вече са му в джоба, но всичко това е преди да срещне трите вещици – Теодора (Мила Кунис), Иванора (Рейчъл Уайс) и Глинда (Мишел Уилямс), които не са убедени, че той е великият магьосник, когото всички са очаквали. Въвлечен по неволя в епичните проблеми, пред които са изправени страната Оз и обитателите й, Оскар трябва да установи кой е добър и кой лош преди да е станало късно. Като пуска в ход своите фокуснически умения, чрез илюзия, находчивост и дори мъничко магия, Оскар се преобразява не само във великия и могъщ Магьосник от Оз, но и в по-добър човек.

ОЗ: ВЕЛИКИЯТ И МОГЪЩИЯТ излиза на голям екран в 3D и IMAX 3D на 8 март 2013 г за българските зрители.

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -