ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ С АТРАКТИВЕН ФЛАШМОБ

- реклама -spot_img

флашмобБЪЛГАРСКИТЕ ГИМНАСТИЦИ РАЗТЪРСИХА

ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ С

АТРАКТИВЕН ФЛАШМОБ

Инициативата анонсира българското домакинство на Европейското първенство по спортна гимнастика, организирано с подкрепата на VIVACOM

Състезателите от националния отбор по спортна гимнастика удивиха жителите и гостите на София с невероятни умения, които демонстрираха в съботния следобед на бул. „Витоша“. Атрактивен флашмоб със сложни елементи от гимнастиката и фрий рън демонстрации бе реализиран броени дни преди старта на едно от най-големите спортни събития в България – Европейското първенство по спортна гимнастика, организирано с подкрепата на VIVACOM.

Инициативата на гимнастиците ни бе част от събитията, съпътстващи провеждането на шампионата, на който София ще бъде домакин от 12 до 25 май. Събитието ще събере над 600 състезатели от цяла Европа и ще бъде отразено от водещи медии в целия свят, сред които са потвърдили присъствие дори журналисти от САЩ и Афганистан.

18 момчета и момичета на различна възраст впечатлиха хората с изключителна хореография и много настроение и призоваха всички да посетят зала “Арена Армеец”, за да подкрепят българските състезатели.

- реклама -spot_img