Пеещи семейства – най-добрият проект на Слави Трифонов

пеещи семейства

Снимка www.slavishow.com

Имате ли цветен телевизор?

В ерата на цветната телевизия и високите технологии се случи обрат. Програми, предавания, репортажи превърнаха телевизорите ни в черно-бели, та дори и в черно-сиви. И отново, някак наложително, се завръща въпросът: „ Кога ще имаме цветен телевизор?“ .
Като че ли, когато телевизорите бяха само черно-бели, предаванията бяха цветни. А сега? Колкото по-добри са технологиите, толкова по-черни са предаванията. За какво тогава ни е това развитие?

Имаме ли, въсщност, цветен телевизор? Ще гледаме ли цветна телевизия?

Да. С новия формат на Слави Трифонов – ПЕЕЩИ СЕМЕЙСТВА, отново гледаме цветна телевизия.

За момента „Пеещи семейства“ е едно от малкото истински предавания, които си заслужава да очакваме и следим редовно. Няма фалшив блясък, няма манипулативно режисирани поведения, няма посредственост. Като че ли то няма и сценарий. Има една блестяща идея, която се саморазвива по естествен начин в ефира на БТВ и „Шоуто на Слави“.

Въпреки общото настроение към „Шоуто на Слави“ (добронамерени и не такива критики), въпреки напускания на ключови фигури, без които никое предаване на шоуто няма да е 100% качествено, въпреки безкрайните книги на Иво Сиромахов, причудливите хрумки на Светослав Митев, мисленето на глас на Филип Станев и пасивното тв поведение на Драгомир Петров, Александър Вълчев, Иван Кулеков и Ивайло Вълчев (сърцето и душата на „Седем осми“), ето че отново Слави Трифонов успява да бъде различен и смислен.

ПЕЕЩИ СЕМЕЙСТВА е най-приятното и смислено телевизионно предаване в жанра си. Неподправеност, искреност и талант ни забавляват и напомнят, че нищо не е загубено, че българите сме истински и силни. Българското семейство и фамилии съществуват с пълната си мощ, което само по себе си разбива всички проучвания и класации (колкото и да са авторитетни), според които сме все на последни позиции, когато става дума за нещо добро и все на челни места за лошото.

ПЕЕЩИ СЕМЕЙСТВА доказва, че българският семеен и фамилен дух съществува и това (съзнателно или подсъзнателно) изпълва с гордост и сила всеки зрител.

С този проект, „Шоуто на Слави“ превърна телевизорите ни от черно-бели в цветни. Благодарим за това, че ви хрумна тази идея. Благодарим, че я реализирате по най-точния начин. Благодарим, че докато ни забавлявате, всъщност ни и напомняте по най-приятен начин, че сърцето на всеки дом е семейството.

Благодарим и на всички участници! Прекрасни сте!

Start typing and press Enter to search