Пеещи семейства – най-добрият проект на Слави Трифонов

- реклама -

пеещи семейства
Снимка www.slavishow.com

Имате ли цветен телевизор?

В ерата на цветната телевизия и високите технологии се случи обрат. Програми, предавания, репортажи превърнаха телевизорите ни в черно-бели, та дори и в черно-сиви. И отново, някак наложително, се завръща въпросът: „ Кога ще имаме цветен телевизор?“ .
Като че ли, когато телевизорите бяха само черно-бели, предаванията бяха цветни. А сега? Колкото по-добри са технологиите, толкова по-черни са предаванията. За какво тогава ни е това развитие?

Имаме ли, въсщност, цветен телевизор? Ще гледаме ли цветна телевизия?

Да. С новия формат на Слави Трифонов – ПЕЕЩИ СЕМЕЙСТВА, отново гледаме цветна телевизия.

За момента „Пеещи семейства“ е едно от малкото истински предавания, които си заслужава да очакваме и следим редовно. Няма фалшив блясък, няма манипулативно режисирани поведения, няма посредственост. Като че ли то няма и сценарий. Има една блестяща идея, която се саморазвива по естествен начин в ефира на БТВ и „Шоуто на Слави“.

Въпреки общото настроение към „Шоуто на Слави“ (добронамерени и не такива критики), въпреки напускания на ключови фигури, без които никое предаване на шоуто няма да е 100% качествено, въпреки безкрайните книги на Иво Сиромахов, причудливите хрумки на Светослав Митев, мисленето на глас на Филип Станев и пасивното тв поведение на Драгомир Петров, Александър Вълчев, Иван Кулеков и Ивайло Вълчев (сърцето и душата на „Седем осми“), ето че отново Слави Трифонов успява да бъде различен и смислен.

ПЕЕЩИ СЕМЕЙСТВА е най-приятното и смислено телевизионно предаване в жанра си. Неподправеност, искреност и талант ни забавляват и напомнят, че нищо не е загубено, че българите сме истински и силни. Българското семейство и фамилии съществуват с пълната си мощ, което само по себе си разбива всички проучвания и класации (колкото и да са авторитетни), според които сме все на последни позиции, когато става дума за нещо добро и все на челни места за лошото.

ПЕЕЩИ СЕМЕЙСТВА доказва, че българският семеен и фамилен дух съществува и това (съзнателно или подсъзнателно) изпълва с гордост и сила всеки зрител.

С този проект, „Шоуто на Слави“ превърна телевизорите ни от черно-бели в цветни. Благодарим за това, че ви хрумна тази идея. Благодарим, че я реализирате по най-точния начин. Благодарим, че докато ни забавлявате, всъщност ни и напомняте по най-приятен начин, че сърцето на всеки дом е семейството.

Благодарим и на всички участници! Прекрасни сте!

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

 Борис Христов и издателство „Рива“ издават лириката на Вазов

170-тата годишнина от рождението на Патриарха на българската литература заварва народа ни във времена на смут и страхове  Борис Христов и издателство „Рива“ издават лириката...

Спецакции в София: арестуваха приближен на Божков

Специализирани полицейски акции се проведоха на две места в София срещу приближени до Васил Божков. По предварителна информация е задържан е Славчо...

Засилено полицейско присъствие в квартал “Симеоново”

Засилено полицейско присъствие има в столичния квартал “Симеоново”, предаде репортер на БГНЕС. Тежко въоръжени екипи на полицията, Бюрото за защита на свидетели при...

Без закон за опазване на рисовете у нас, популацията им ще изчезне

За съжаление в България рисовете изчезват. Последните данни са от 2008 г., имаше данни за рисове, които навлизат по Осогово, където са...

Гешев: Аз не следя творческата дейност на Бобоков

"Аз не съм видял какво е извадил обвиняемият Бобоков, тъй като не следя творческата дейност на подсъдими лица. /БГНЕС