Като две капки вода – синът на Неве не й дава да се прави на 100 кила

Като две капки водаДжо Кокър на гости на „Като две капки вода” – само по Нова
Синът на Неве – Никола не й дава да пее 100 кила – само в „Като две капки вода” – понеделник от 20.00 часа по Нова

Не кой да е, а самият Джо Кокър ще гостува утре в най-забавното шоу в българския ефир – „Като две капки вода”. В неговия образ ще влезе актьор по професия, режисьор по образование и певец по душа. Кой е той, ще разберем утре от 20.00 часа по Нова.
„Аз съм 6” – най-успешната песен на скандалния хип-хоп изпълнител 100 кила, ще чуем утре от Неве. Песента, която е гледана над 7,5 милиона пъти, е и от любимите на 8-годишния син на Неве – Никола. Той дори се чудил как майка му ще я изпее. „Как сега ще я пея, като аз не му давам да я слуша”, притеснява се Неве, но пък се готви изключително старателно за своя образ. Утре ще чуем и Бритни Спиърс – в нейния образ – Мая.
Бяла коса, емблематичен глас, много татуировки – това очаква Стефания Колева. На нея се падна отново мъжки образ – този на Стенли. Победителят от миналия път Деян Донков отново ще избухне на сцената с вокала на Депеш Мод – Дейв Геън. Къци го очаква Фреди Меркюри, а за Иво предстои мечтаната от Рачков роля – тази на Петя Буюклиева. Водещият на сутрешния блок на Нова „Здравей, България” Павел ще изкуши дамската половина с Мишел Тело и тоталния хит Ai Se Eu Te Pego. Нети ще трябва да се справи с носителката на Оскар за „Най-оригинална песен” – певицата, актриса, композитор и режисьор – Барбара Стрейзънд.

Как ще се справят всички те и кой ще бъде победителят на вечерта, ше разберем утре от 20.00 часа по Нова.

Като две капки вода –понеделник, 28-ми април, от 20.00 часа по Нова.

Start typing and press Enter to search