Йордан Йовчев даде открит урок

- реклама -spot_img

Йордан ЙовчевЙордан Йовчев даде открит урок по спортна гимнастика на повече от 130 деца

Събитието е организирано съвместно с компанията за мрежов маркетинг „Saveway International“ и е част от предстоящото Европейско първенство по спортна гимнастика

Над 130 деца на възраст от 3 до 10 години се включиха в атрактивна и забавна тренировка, проведена от най-добрия ни гимнастик – Йордан Йовчев.
Заместник-министърът на физическото възпитание и спорта коментира: “Развитието на спортната култура сред подрастващите е изключително важна цел за нас и за всички родители. Подкрепям тази инициатива и благодаря на организаторите й, защото чрез нея децата се запознават със спортната гимнастика, докато се забавляват, а и по този начин работим за създаване на интерес и любов към спорта от ранна детска възраст”.

Събитието е организирано съвместно с компанията за мрежов маркетинг „Saveway International“ и е част от предстоящото Европейско първенство по спортна гимнастика, което ще се проведе в софийската зала „Арена Армеец“ от 10 до 25 май тази година.

Освен с много усмивки и незабравими спомени всеки един от малките спортисти беше възнаграден с подарък и специална грамота за отлично представяне на открития урок лично от г-н Йовчев и изпълнителния директор на “Saveway International” Радосвета Йорданова.

- реклама -spot_img