Отървахме се! Успех на новите водещи на БТВ Новините

новите водещи на бтв
снимка: btvnews.bg

Зрителски мисли

Коментари

бтв новини
снимка: btvnews.bg

Гена Трайкова и Венелин Петков се оттеглят от ефир. Новите им длъжности в БТВ не позволяват те да продължат ефирните си изяви. Случва се един нормален процес, в една фирма – дългогодишните работници да се развиват професионално и да заемат шефски постове. Това говори добре за БТВ. А и все някои зрители (май повечето) ще са доволни от факта, че през седмицата ще виждат лъчезарните Юксел Кадриев и Виктория Петрова. С тях новините на БТВ се гледат доста по-предпочитано (лесно). Причини? Излъчване, гласове, поведение…

Приятна тв двойка са и новите уикенд водещи – Лиляна Боянова и Иван Георгиев. Желаем им успех! Защото зрителите се отървахме се от Гена и Венелин, но те – не. Всъщност по-важното е, когато и за тях настъпи този звезден миг, да се оттеглят от ефир, това да се случи ненатрапчиво, без позьорски изяви. Защото този безсмислено мъчителен за зрителите преход петък и вечер и събота сутрин, когато в ефир Венелин и Гена съобщаваха, защо се оттеглят остави грозно впечатление, за този дългоочакван момент. Изказаха се доста глупости, неясно защо. Недоброто отношение към новите водещи беше грозно. Говореше се и за богат опит, пък когато се стигна до импровизация, старите водещи не знаят как да се държат и разговарят. Самоизтъкването и „признанията“ колко много те работят беше жалко поведение. Тоест, всичко което изговориха Гена и Венелин в интервюто си с Антон Хекимян, по повод оттеглянето им от ефир, беше един жалък завършек на ефирните им изяви.

Но както и да е. Отървахме се. Сега остава Генка Шикерова да се отдаде на майчинство и БТВ да продължи да се развива в приятна насока.

Всъщност, не може да не признаем доброто дело на Венелин Петков, че върна „Ленинските съботници“ под формата на „Да изчистим България“. Ето, тази година (ако някой не е разбрал), България е по-чиста от миналата. Ами да, то е ясно, че с лична инициатива и малко по малко ще върнем доброто от миналото, колкото и политиците да го съсипват. Да се готвят Казармата и Бригадите. Време е да върнем мъжкото в мъжете и българският магданоз в магазините!

Успех на новите водещи на БТВ Новини!

- Advertisement -