SUGAR

- реклама -

УБИЙСТВЕН ФРИСТАЙЛ И НЕИЗДАВАНИ ПАРЧЕТА ОТ СПЕНС

ПО ВРЕМЕ НА

ЛЕГЕНДА ПАРТИ В SUGAR

  

Първото и все още единствено черно парти с изцяло българска рап музика – ЛЕГЕНДА – набира все по-сериозна скорост. На третото поред шоу в Sugar през изминалата нощ, клубът се оказа тесен за стотиците фенове на абсолютата легенда и титан в реденето на хитри рими – Спенс.

 Хитове като „Писна ми”, „Дамата в зелено” и „Направи ме щастлив” накараха публиката да рапира до скъсване и да държи ръцете си горе по време на цялото шоу, рядко явление за който и да е било лайв у нас.  Спенс заби 21 парчета, измежду които имаше и неиздавани до този момент тракове. Убийственият му фристайл нажежи до червено обстановката и се превърна в безспорното доказателтво за острата мисъл и бърз език на един от най-големите в българския хип-хоп.

 DJ Groovy беше лицето, което изтупа от нафталина позабравени български рап парчета и ги смеси с хитовете, които рулират в последните седмици.

Goldy и V`s dance следваха ударните бийтове и събираха погледите със секси хип-хоп движения. Специален женски брейк денс батъл показа, че тази сцена не е запазена само за момчетата.

 

Очаквайте следващото ЛЕГЕНДА парти в началото на декември, когато друг силен български рапър ще сипе тежки рими. 

- реклама -
Previous articleИСТОРИЯ.BG
Next articleПод прикритие