Латинска Америка гледа “Под прикритие”

- реклама -

Актьорите от сериала „Под прикритие” се изправят срещу Мария Андонова в
„Денят отблизо” по БНТ

Започва седмицата на “Под прикритие”, а гости в „Денят отблизо” с Мария ще бъдат най-главните персонажи от третия сезон на сериала.
В понеделник специален гост на водещата Мария ще бъде единствения жив мафиот над 50г. – Джаро, в чието превъплъщение влиза актьорът Михаил
Билалов. За наказанията на неговия герой се носят легенди, но кой е Михаил Билалов и намира ли нещо общо той с екранния си герой? Как се е зародил интересът му към ландшафта и дали ще остане за постоянно в България, гледайте Михаил Билалов в „Денят отблизо” с Мария.

Във вторник екипът на предаването ще срещне зрителите на БНТ с най-лошото момче от сериала “Под прикритие” – Захари Бахаров. Красивият, талантлив, висок и потаен мафиот Иво Андонов, в новия трети сезон на „Под прикритие”  поема по собствен път. Екранният образ на Бахаров не е на типичен престъпник, защото приема всичко като военна организация и смята, че се бори срещу системата. Кой е Иво и кой е Захари, и има ли нещо общо между двамата, гледайте в „Денят отблизо” с Мария във вторник.

Гледайте „Денят отблизо” с Мария, от понеделник до петък 10:10 часа само по БНТ1!

- реклама -
Previous articleSUGAR
Next articleСугестопедията