Да помогнем на отец Иван

Публикуваме дословно текст открит във фейсбук,  във затворена група без възможност за споделяне. Публикуваме я с цел да може да се сподели и да достигне до повече хора. Ако не може да помогнете, то споделяйте и разпространявайте. Това също е помощ.

„Във времето всички Вие сте били до него,били сте съпричастни с неговата кауза, били сте негова опора – негова и на стотици детски съдби, за което и Ви благодарим от цялото си сърце.  В тези трудни времена,трудни за всеки един от Вас,ние си позволяваме да се обърнем отново с молба за помощ,напълно осъзнавайки, че оцеляването на хиляди, милиони българи е поставено на изпитание.
На същото това изпитание са подложени и стотици детски души в приютите на отец Иван-този в с.Нови Хан и този в с.Якимово.
Нуждаещите се от помощ и подкрепа се множат ежедневно и отец Иван е поставен пред изпитанието да почне да връща деца,да ги оставя на улицата и произвола на съдбата,защото няма как да ги изхранва,как да се грижи за тях.
Това е нещо,което не му дава покой,както знаят всички от Вас,той не може да остави дете на улицата,гладно и студуващо.

За това си позволяваме да се обърнем към всички Вас с огромна молба за помощ!!!
Двата приюта се нуждаят спешно от всякакви хранителни продукти,санитарни материали, дърва и въглища за настъпващата зима! 
Осъзнаваме, че оцеляването на мнозина е станало мисия невъзможна, но всяка помощ би била добре дошла.
Както вече сте разбрали, от скоро отец Иван е назначен и като игумен на Добридолски манастир и е буквално разкъсан от ангажименти.
За това мили приятели, хора се обръщаме с молба за помощ към всички Вас -да подкрепим отец Иван и стотици деца и този път, да покажем на институциите, че българите са силен народ,народ с душа и сърце. 
Дори само споделянето на поста е огромна помощ-така апела ще достигне до повече и… капка по капка отново вир ще стане.
Благодаря Ви 
за връзка с отец Иван : 
0886 85 29 50-отец Иван
0886 85 29 67 -Галя-домакин в дома“

помощ, дарение, отец Иван

Start typing and press Enter to search