СЕДМИЦА НА БАЩАТА

СЕДМИЦА НА БАЩАТА
7 – 13.11.2016 Г.
БАЩА НА МЯСТО

Национална кампания „Да бъдеш Баща“
Между  7 и 13 ноември 2016 г. в цялата страна за четвърти пореден път  ще се проведе Седмица на Бащата.
Вече стана традиция през втората седмица на месец ноември да отбелязваме „Седмицата на бащата“. Тази година избрахме мотото „Баща на място“ в чест на най-важното място, което може да заема всеки мъж – до сърцето на децата си и рамо до рамо с партньора си.
През Седмицата на бащата татковците и другите значими за децата мъже могат да открият още повече възможности за щастливи мигове с децата и семействата си, с другите бащи и с приятелите на децата си.

Кога, къде и какво? Публични събития за Седмица на бащата ще бъдат организирани из цялата страна.  Разгледайте официалната програма на Седмицата на

http://mencare.bg/za-kampaniata/sabitia/sedmica-na-bashtata2016/

Със собствени инициативи в Седмицата ще се включат и много организации в цялата страна.

Национална кампания „Да бъдеш баща“ води началото си от 2013 г., когато 10 неправителствени организации се обединяват около целта общественото внимание да бъде насочено върху значимостта на бащината роля за пълноценното развитие на детето.

„Да бъдеш Баща” е част от световната кампания за бащина грижа MenCare, която се провежда в повече от 40 държави на 5 континента. Целта на  MenCare е да подкрепя мъжете в ролята им на грижовни, справедливи, отговорни и неагресивни родители и настойници, за да подпомогне успешното развитие на децата и отношенията в семейството.

Start typing and press Enter to search