Сексуални провокации в „Черешката на тортата”

- реклама -

    Сексуални провокации в „Черешката на тортата”

 

Следващата седмица „Черешката на тортата” ще сервира рап рими, полъх от Сейшелите, екзотични кулинарни комбинации и откровени провокации. Виновни за това меню ще бъдат Мишо Шамара, Ирина Флорин, Максим Бехар, Стефан Вълдобрев и радиоводещата Милена Златкова.

Първи масата ще сервира Мишо Шамара, който ще дойде чак от Варна, за да сготви и да посрещне гости в столицата. Гозбите му ще се усладят на всички присъстващи, а изненадата направо ще ги шамароса.

С тон за песен ще започне и вечерта във вторник, когато домакин ще бъде певицата Ирина Флорин. Тя ще подготви компанията за предстоящите гергьовденски празници, а освен с вкусно меню, ще ги посрещне и с провокативни теми, сред които превес ще вземе тази за секса. Изненадата ще е подобаваща и много по-сладка от шоколад.

В сряда атмосферата ще бъде особено екзотична, защото домакин ще бъде почетният консул на Сейшелите и ПР експерт Максим Бехар. Вечерята ще е лъскава, изискана и поднесена с много вкус. Нито едно от изброените обаче няма да спре Ирина Флорин да продължи да задава пикантни въпроси.

В четвъртък зрителите ще гостуват едновременно на актьор, певец, композитор и режисьор. Домакин ще бъде Стефан Вълдобрев, който ще шашне гостите със свинско с ягоди и други интересни гозби. Вечерта ще завърши с вдъхновяващи рими и актьорски роли за всички присъстващи.

В петък подреждането на масата ще започне още на разсъмване, защото зрителите ще гостуват на Милена от „Тройка на разсъмване”. Изненадите в менюто са любопитно звучащите гозби „Баба Видка” и „Къпана баница”. Радиоводещата ще разкаже за голямата промяна в живота си, новите каузи и бъдещи проекти, а за десерт ще приготви интересна комбинация от рап и блус ритми.

- реклама -