Вносни врати

- реклама -spot_img

Кои са лидерите в производството на вносни врати?

 

Вносни вратиПроизводството и търговията на врати в България се развива с бързи темпове. Потребителите се радват на все по-богат избор. Често води до големи затруднения. Много от вас, обаче, са категорични, че предпочитат вносните врати, вносното обзавеждане, вносните дрехи.

За улеснение на всички вас, които предпочитат да закупят и монтират врати, изработени извън нашата страна, съществуват магазини, предлагащи богат асортимент от видове, цветове и модели. Характеристиките на различните видове покрития, при вносните врати, също са с немалка възможност за избор.

По въпроса за държава, която е лидер в производството на врати, спор или колебание няма – това е Република Чехия. Вековни са традициите и опитът на чешките производители на врати.

Ако сте избрали втатите ви да са вносни, то нека са чешки. А щом ще са чешки – нека са от лидерите, от най-добрите чешки производители на врати – „SAPELI“.

Те са в бранша от 1870 г. Сами може да си представите до какво ниво са достигнали производителите на тези врати след като от края на 19 век до ден днешен са утвърдени лидери в производството на качествени, модерни врати. Продукцията им се изнася по цял свят.

На българския пазар чешките врати „Сапели“ се внасят от фирма „Доор Декор“, които са и официален представител на чешката марка врати. Благодарение на тях до България достигат врати с екзотични покрития от естествен фурнир, като например: сребърен дъб, индийска ябълка, африкански орех и др.
На уеб сайта на „Доор Декор“ може да откриете оригиналния каталог на „Сапели“, който е от 160 страници. В него са показани изобилие от модели, цветови покрития, брави, размери, техники на монтиране и окачване. Освен добри идеи луксозният, виртуален каталог на вносните врати ще ви покаже всичко актуално и модерно като технология и дизайн към момента. Каталогът на вносните врати „Сапели“ е във формат PDF и може да бъде свален при необходимост и за удобство, а може да бъде разглеждан и онлайн.
На сайта на търговския представител на най-добрите вносни врати може да прочетете и редица статии с доста полезна информаця и да откриете отговори на важни въпроси. Например: накъде да се отваря вратата, металните каси за интериорни врати, топлоизолация и шумоизолация на интериорните врати, пожароустойчивост на вратите, тенденции при дизайна и други.
Доор Декор“ е вносител и дистрибутор на: входни врати, интериорни врати, блиндирани врати, гаражни врати и специални врати.
Фирмата предлага и монтаж на вратите в удобно за клиента време.
Ако искате вносни врати, то нека са „Сапели“!

- реклама -spot_img