Студио VIP

- реклама -

Студио VIPНеделна порция светски новини с най-новото шоу

на Нова ТВ – „Студио VIP

 

Нели Атанасова, Мон Дьо и Ива Софиянска ни срещат със звездите всяка неделя от 09.30 ч.

 

  „Студио VIP” е най-новото светско шоу в ефира на Нова ТВ. Предаването, в което ще се срещат най-известните личности и актуални новини, стартира в ефира на Нова ТВ още тази неделя, 10 февруари, точно в 09.30 часа.

 В ролята на водещи на „Студио VIP” зрителите ще видят хората, които най-добре познават звездите –  водещите на „ВИП Новините” Нели Атанасова и Ива Софиянска, както и продуцента –  Мариян Станков – Мон Дьо.

 Всяка неделя в обектива на предаването ще попадат актуални личности и събития, успели да привлекат общественото и медийно внимание върху себе си. Героите на „Студио VIP” обаче няма да бъдат само звезди от шоубизнеса – своето място ще намират и спортисти, политици и известни личности от всички останали сфери на обществения живот.

„Формати като „Студио VIP” съществуват от години в американските телевизии. Ще бъдем забавни, леко иронични и провокативни. Принципът ни за хора, известни с това, че са известни, да не попадат във „ВИП Новините”, ще важи и за „Студио ВИП”, коментира старта на предаването неговият продуцент и водещ Мариян Станков – Мон Дьо.

 Действието в студиото ще бъде разделено на две части. В първата половина на фокус ще бъдат най-интересните и важни личности и събития от седмицата. Главно действащо лице ще бъде водещата Нели Атанасова, която ще прави обзор на най-горещите новини от България и света. Втората част на предаването носи многозначителното име „HOT/NOT”. Тук щафетата поемат Ива Софиянска и продуцентът Мон Дьо, които ще дават своята оценка за стила и поведението на звездите – кои от тях заслужават горещи аплодисменти (HOT) и кои точно обратното (NOT). Запазено място във втората част ще имат и класациите – екипът на шоуто не само ще подрежда звездите по различни категории, но ще надниква и зад кулисите, за да ни среща с невидимата част от живота на звездите, малките, но важни детайли и случайно изпуснатите думи.

 

„Студио VIP – всяка неделя от 09.30 часа по Нова ТВ 

- реклама -
Previous articleВносни врати
Next articleYALTA CLUB