Събуди се

- реклама -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Иван Манчев и Любо в ефира на „Събуди се” този уикенд

 Мая Манолова ще бъде гост в ефира на предаването „Събуди се” тази събота, от 08.00 часа, а пред водещата Мирослава Иванова тя ще сподели мнението си за емоционалните диалози в политиката и за последните дискусии около изборния кодекс, които доведоха до сблъсъци в парламента.

 В рубриката „Нокаут” Васил Иванов ще коментира темата  „Неграмотни ли са младите българи?” Лице в лице своите противоположни тези по нея ще защитават просветният министър Веселин Методиев и образователният експерт Стела Богомилова. Предаването в първия ден от уикенда завършва с поп изпълнителя Любо. Освен че работи по нови проекти и парчета, певецът помага и на млади таланти, а поводът за гостуването е мащабният проект за изминалата година –  „Клубно турне 2012-та”. 

 Неделята в ефира на Нова ТВ се превръща в истински кулинарен празник, а гост в студиото на „Събуди се” ще бъде шеф Иван Манчев, който издава най-дълбоките кулинарни тайни – за тортите и черешките, готвенето като шоу и кухнята в светлината на фантазията и изкуството. В ефира на Нова ТВ зрителите ще видят още Димитър Манолов и Мартин Заимов по тема с продължение от миналия епизод на предаването – „Сами ли сме си виновни за бедността?”. Те ще дискутират актуалните мнения и коментари след интервюто с Левон Хампарцумян миналата неделя, което предизвика широка дискусия в общественото пространство.

 

„Събуди се” – всяка събота и неделя от 08.00 до 09.30 ч. по Нова ТВ 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -