Hugo Boss харесаха българската изпълнителка Rachel Row

- реклама -

 Новият лейбъл на RachelPets Recordings отвори вратите на българката за световни имена от електронната сцена

 Дебютният сингъл на Rachel Row – Follow the Step – беше поводът световноизвестното дуо в електронната музика Catz ‘N Dogz да включи младата изпълнителка в своя лейбъл Pets Recordings. Двамата успешни DJ-и, чиито композиции влизат в компилациите на Ministry of Sound, чуват Follow The Step в радиопредаването на DJ Tiesto и веднага се свързват с Rachel с предложение да подпише договор с техния лейбъл.

 Първият отзив за талантливата изпълнителка идва от модния гигант Hugo Boss, които споделиха оригинала на дебютния й сингъл Follow The Step за свободно сваляне на официалната си страница. На адрес http://www.hugoboss.com/de/en/blog/follow-the-step-in-the-name-of-love/ от Hugo Boss поздравяват всички свои почитатели със сингъла на Rachel, а в коментар не пестят комплименти за „прелестната българка с мек, успокояващ глас”. Освен че са фенове на музиката й, от Hugo Boss проявиха интерес към Rachel Row и за бъдещи проекти, които засега изпълнителката ще запази в тайна.

 

Sven Vath включи Follow The Step в ексклузивния си лайв пърформанс в Boiler Room пред 2-милионна публика

 

Sven Vath включи бийт ремикса на Follow The Step в ексклузивния си лайв на 12.12.2012 г. в най-популярния сайт за стрийминг на диджейски сетове – Boiler Room. Ремиксът е създаден от българския електронен гуру KiNK, който също неотдавна впечатли с интересното си представяне в Boiler Room. Оригиналът на Follow The Step и 3-те му ремикса се разпространяват не само по дигитален път, но и на винилова плоча. Електронните версии вече звучат в ефира на световни радиостанции като Radio1 на ВВС и Ibiza Global Radio.

 Скоро Rachel Row ще представи и видеото към ремикса на KiNK, отново заснето под режисурата на Петър Вълчев и Ян Петров.

 Отзивите за изданието са повече от страхотни, ето някои от тях:

 

  • Tom Findlay – (Groove Armada) – “Tough love!! J Supporting!”
  • Chopstick – “If thats her on the cover.. and if she produces herself and writes too.. damn.. she’s got a great time ahead J Love the vocals.. love the original.. KiNK will do some serious damage in the early morning hours!!!”
  • Maya Jane Coles – “Amazing release!! I really like everything on here!!”
  • Anja Schneider – “100% support!”
  • Ante – (DJ Magazine Germany) – “Beautiful voice and a FAT remix from KiNK!!”
  • Totally Enormous Extinct Dinosaurs – “Everything here is excellent!! I think the KiNK Beat mix might be my fave but gonna try them all.”
  • Tiga – “The KiNK Beat remix is definitely gonna work for me. Nice original track too.”

 

 Rachel Row направи кавър на популярното от 80-те години парче на Europe “The Final Countdown”. На 12.12.12 тя сподели на Facebook страницата си, че смята всякa една песен, независимо колко е досаднa, за възможност да звучи красиво с различен аранжимент“. Чуйте повече на: http://youtu.be/n1OsvcVM42w

 По празниците Rachel Row ще си партнира с KiNK за съвместно представяне на партито на P BPM на 25-ти декември (подробности на http://www.facebook.com/pbpm.net ), а заедно с Криста и Рут Колева ще изненадат публиката на София лайв клуб с обща колаборация на 25 и 27 декември.

 

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -
Previous articleBig Brother All Stars
Next articleСъбуди се