Рейтинговите лица на TV7 посрещат празниците в телевизионен ефир

- реклама -

Николай Бареков, Люба Кулезич, Емил Кошлуков и Миа Сантова коментират изминалата 2011 г., Бойко Борисов дава единственото си празнично интервю в “Пред банята”

Националната ефирна TV7 подготвя за зрителите силна коледна и новогодишна програма, като залага на сериозни новинарски обзори на изминалата година от топжурналистите на телевизията Николай Бареков, Люба Кулезич, Емил Кошлуков и Миа Сантова и техните гости, както и на богата празнична филмова програма.

Новините на TV7 ще излъчат два обзора на изминалата година. На 25 декември от 17 ч. стартира първата част от прегледа на новините и темите от изминалата година.

Топжурналистите Николай Бареков и Миа Сантова и техните гости – топпублицистите на TV7 Люба Кулезич и Емил Кошлуков, ще обобщят и анализират световната икономическа криза, случая в Катуница, обира на банката в Сливен, революциите в Северна Африка, терористичните атаки в Осло, аварията във Фукушима, кампанията “TV7 в България. Мисия: Твоят избор”, изборите за президент и местна власт, бюджет 2012, стачките и протестите в България в края на годината, пенсионната реформа, състоянието на българските образование, наука и здравеопазване, лекарските грешки.

На 31 декември в 17 ч. TV7 ще излъчи втората част на обзора на изминалата година, посветен на спорта и позитивните новини от изминалата 2011 г. Спортната 2011 ще води Миляна Велева, а “Усмивките на 2011” са с водещи Георги Налбантов и Инна Пелева.

 

На 25 декември и 1 януари рейтинговото публицистично предаване на TV7 “Насреща Люба Кулезич” е с празничен начален час – 10 ч. На Коледа в студиото на Люба Кулезич гостуват Васил Найденов и Ивайло; Стилиян Иванов ще говори за филма си за Петър Димков; приятелите на Филип Киркоров ще разкрият има или няма руската звезда дете.

На 1 януари на Люба Кулезич гостуват ромските перли “Надежда” от гетото “Надежда” с изпълнение на живо в студиото, а икономически прогнози ще направят журналистът Петьо Блъсков и ясновидката Ивелина Христова. Драго Чая ще дойде под ръка с маймуната Руди, а Влади Въргала без шменти капели срещу Люба Кулизич.

На 25 декември в 19,45 ч. TV7 излъчва и извънредно издание на спортно-коментарното студио “Пред банята”, част от предаването от “Факторът Кошлуков” с ко-водещи спортните коментатори Иво Райчев и Ники Александров. Гости в празничното издание са Бойко Борисов, за когото това е единствено телевизионно участие в коледно-новогодишния период, легендарният Димитър Пенев и коментаторът Томислав Русев.

На 31 декември “Факторът Кошлуков” ще обобщи темите от изминалата година и ще направи прогноза за 2012 с гости Любен Дилов-син и Теди Москов. Началният час на “Факторът Кошлуков” на 31 декември е 10,30.

В дните между Коледа и Нова година, както и в първата седмица на януари 2012 сутрешният блок на TV7 “Бодилник” е с различен начален час – 7,45.

 

На 25 декември от 21,45 ч. TV7 излъчва последния коледен концерт на Майкъл Бубле от тази година, а на 31 декември и на 1 януари два от филмите за Джеймс Бонд – “Златното око” и “Винаги ще има утре”. Двата филма са с начален час 19,45. В момента в ефира на телевизията тече панорама на филмите за Джеймс Бонд “007 по TV7”, като филм от поредицата се излъчва всяка събота от 22 ч.

Акцент в коледната и новогодишната програма са и двата риалити формата, които телевизията стартира през декември. На Бъдни вечер от 19,45 ч. ще бъде излъчен първият лайв на Star Machine – първото актьорско риалити в българския ефир, в което 15 финалисти се борят за двугодишно обучение във Филмовата академия на Ню Йорк във филиала й в Лос Анджелис.

На 31 декември от 22,15 ч. се излъчва празничната новогодишна програма на TV7. Водещи са Азис и Нели Петкова, музикални гости са Софи Маринова, Цветелина Янева в компанията на Миро, а участие ще вземат водещите на “Бодилник” Николай Бареков, Инна Пелева и Жана Танева и на предаванията на !no frame media Емил Кошлуков, Марио Младенов, Лео Бианки, Митко Павлов и др.

В този специален лайв главният герой в романтичното риалити “Милионер търси съпруга” Христо Сираков ще съобщи и връчи покани да продължат на кандидатките, направили му най-добро впечатление до този момент.

В последните седмици TV7 непрекъснато увеличава своята аудитория сред основната целева група 18-49 и привлича все повече зрители, като благодарение на рекордните резултати на предаванията от програмата на телевизията, TV7 стана третата по гледаемост телевизия в България в периода 5-12 декември, изпреварвайки БНТ1, по данни от GARB.

Гледайте ефира на националната TV7 и в реално време на www.tv7.bg, посетете Facebook страницата ни www.facebook.com/TV7Bulgaria, или споделете своите новини на e-mail адрес news@tv7.bg.

Източник: http://tv7.bg

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

Водещ архитект и иновативни строителства са финалисти за строителните Оскари

 Благотворителната церемония е тази вечер в хотел Маринела Един от водещите архитекти в България с десетки емблематични проекти в страната ни – арх. Едвард Христов,...

Караянчева: Ще разрешим достъпа на журналисти до депутатите

Председателят на парламента Цвета Караянчева обяви, че ще бъде разрешен достъпът на журналисти до депутатите. До това решение се стигна след серия от ...

Д-р Виктор Серафимов: В България има дефицит на силни медии

„Медийният сектор е изключително ограничен от нормативната база, която го регулира. Тази ситуация е неприемлива“. Това заяви Виктор Серафимов, доктор по международно...

Даниел Фрийд: България е важна за САЩ със своята география

България е важна за САЩ със своето географско положение като страна в западната част на Черно море. Това заяви американският дипломат и...

Димитър Аврамов: Не ни трябва перманентен протест, а всекидневен натиск

„Надявам се протестът да намери фокус, защото чувството на несправедливост, че държавата се използва в частна полза, е нещо, което всички виждаме....

Яйца и кофа по Караянчева и Красимир Велчев в Благоевград

С викове “Мафия” и “Оставка” от страна на протестиращите срещу Борисов и Гешев в Благоевград, бе посрещнат председателят на Народното събрание Цвета...