Финал на сезон 3 на „Под прикритие”

0
127

pod_prikritieФинал на сезон 3 на „Под прикритие”

Финалният епизод на хитовия сериал на БНТ „Под прикритие” наближава, а националната телевизия е осигурила още много срещи на зрителите с любимите им герои преди последния епизод тази неделя.
Утре в предаването „Денят започва с култура” ще гостуват продуцентите на сериала от продуцентска компания „Камера” Димитър Митовски, Димитър Гочев, Росен Цанков и представител на СТФ „Екран”. Те ще представят екипа на продукцията, който остава зад кадър – операторът Радослав Гочев, главният монтажист Нина Алтъпармакова и изпълнителният продуцент Иван Дойков. В минутите за култура с Александра Гюзелева и Георги Ангелов в 9:00ч. зрителите ще разберат какво предстои в последния епизод на сериала и кои са най-интересните моменти по време на снимачния процес на третия сезон.
По темата за политическите сюжети в киното в предаването „Животът и други неща” в съботната сутрин ще гостуват програмният директор на БНТ1 Севда Шишманова, продуцентът Димитър Митовски, както и директорът на HBO България Димитър Нойков.
Съботната вечер от 19:00ч. е запазена за Здравно Киселов – Косъма. В ефира на „Срещу новините” актьорът Александър Сано ще разкаже как се сместват в един човек образите на гангстер в сериал, на музикант и на водещ по националната телевизия. Водещите Косьо Лунгов и Ивайло Иванов – Играта ще го разпитат какво смята за смъртта на героя си от „Под прикритие“ и как се отразява популярността му в реалния живот.
В „Денят започва в неделя” с Жоро Любенов ще гостува актьорът Захари Бахаров, който ще разкаже за екранната раздяла на Иво Андонов с Куката, както и кой спечели и кой загуби от нея. Доволен ли е от развитието на своя герой зрителите ще разберат лично от Бахаров в неделната сутрин.

В обедната емисия „По света и у нас” в неделя от 12:30ч. зрителите ще видят специален репортаж с фенове на сериала от затвора в Казичане, както и прякото включване на консултанта на сериала Слави Ангелов от Женския пазар, където беше прострелян Косъма.

В неделя от 20.45 ч. предстои последният 12-ти епизод на хитовия сериал на БНТ „Под прикритие“. Много събития, неочаквани обрати, загуба на любими герои бяха само част от събитията белязали третия сезон на крими драмата. Кое е най-запомнящото се ще решат зрителите и почитателите на сериала като гласуват на сайта на БНТ-http://bnt.bg/bg/news/view/94941/koe_e_naj_zapomnjashtoto_se_ot_pod_prikritie_3

За това как се заснема един от най-успешните сериали в българския ефир, минути след неговия официален финал в ефира на БНТ, в предаването „Нощни птици” ще разкаже режисьорът му Виктор Божинов.

Гледайте финалният епизод за сезон 3 на сериала „Под прикритие” тази неделя от 20:45ч. само по БНТ1!

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.