БГ РАДИО

- реклама -spot_img

Ново десет, ново лого и нова мечта за БГ РАДИО

Само две седмици остават до десетата церемония по връчването на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО за 2012 година. Най-голямото събитие за българската поп и рок музика за годината ще се проведе на 22 април 2012 г. в Зала 1 на НДК и ще отбележи старта на нов сезон в българската музикална история.

В Световния Ден на Земята, избран за дата на церемонията, ще започне Нова мечта – свежо начало в съвременната българската поп и рок музика. Новото начало идва и с надеждата, че в този ден и със силата на българската музика, ще променим начина, по който се грижим за планетата Земя.

Новият музикален сезон ще стартира с десетите поред годишни награди на БГ РАДИО, а мотото на събитието е Нова мечта. Утвърдени имена от сцената на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО ще представят новите лица и бъдещи гласове в специални съвместни изпълнения на някои от най-големите си хитове и новите песни на младите артистите. Част от тях са вече потвърдилите Миро и Дивна, Васил Найденов, Графа, Мария Илиева, БТР, които ще представят млади артисти, а скоро предстои и пълният списък с изпълнители.

Паралелно със старта на кампанията за Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2012, радиото представя и новото си лого. Целта не е драстична промяна на добре познатото лого на БГ РАДИО, а нов – едновременно модерен и класически, изчистен и осъвременен дизайн. Новият корпоративен имидж на радиото отразява идеално развитието на най-българската медия. Елементите и обновеният цвят на новото лого затвърждават отличителните белези на БГ РАДИО – качествена българска музика, класически формат, отлична разпознаваемост сред публиката и лесна приспособимост към новите технологии и изисквания на медийния свят в наши дни.

На 22 април 2012 на сцената на НДК ще излязат най-заслужилите български изпълнители и музиканти за едновременно 2010 и 2011, защото миналата година вместо церемония медията отбеляза юбилейния си рожден ден с голям концерт. На сцената ще стъпят тези, които слушателите на БГ РАДИО са избрали чрез гласуване на www.bgradio.net. Водещи на музикално шоу ще бъдат Любо и Орлин Горанов.

Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2012 ще се проведат в зала 1 на НДК на 22 април и ще се излъчат по bTV и CITY TV. Билети за церемонията се продават на касата на Ticketpro в билетния център на НДК и в мрежата на Ticketpro.

Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2012 се реализират с подкрепата на Vivacom, BMW България и Застрахователно АД “ВИКТОРИЯ” и с медийното партньорство на CITY TV, bTV и сп. Блясък и Story. Vivacom подкрепя наградите за четвърта поредна година благодарение на своята програма VIVACOM Фонд, чиито основен приоритет е развитието и обогатяването на културния живот в страната.

- реклама -spot_img