Парка “Заимов” с обновени пейки

- реклама -spot_img

Парка "Заимов" с обновени пейки благодарение на екипа на БНТ2 СофияПарка “Заимов” с обновени пейки благодарение на екипа на БНТ2 София

Благодарение на екипа на БНТ2 София парка “Заимов” в столицата вече е с обновени пейки. Преди седмица в репортаж зрителите на БНТ2 видяха окаяното им състояние, а от тази седмица техният облик ще привлича малки и големи за по-дълги разходки и отдих. Екипът на националната телевизия, заедно с граждани ентуасиасти тази събота боядисаха дъските на пейките в парка в зелено. Така за по-малко от час старите и олющени пейки добиха нов по-свеж вид. Благодарение на хубавото време те изсъхнаха много бързо и столичани можеха да отдъхнат на тях.

Директорът на дирекция “БНТ Свят и региони” към БНТ Екатерина Генова сподели, че смисълът на акцията “Да боядисаме пейките заедно” е жителите на столицата да участват в подобряването на облика на парка и че ако всички хора го правят ще има по-малко поводи за критики. Децата в парка ентусиазирано и под зоркото око на своите родители оцветиха дъските на пейките в зелен цвят.

 

- реклама -spot_img