„Отплата“ по НОВА ТВ

0
56

"Отплата" по НОВА ТВШокиращи разкрития изненадват лошите в „Отплата”

 

В десетия епизод на криминалната драма „Отплата” по Нова ТВ, планът на Александър (Велислав Павлов) се разгръща все по-мащабно, а с всяка следваща стъпка отмъстителят научава повече за слабите места на своите противници.

Бандата на главния герой ще се опита да нанесе удар срещу Атанас Димитров (Милен Миланов), виновник за фаталната катастрофа, като се възползва от неговото доверие. Повод за това ще бъде конкурс на Министерство на здравеопазването за внос на онкологично лекарство, в което участва компанията на фармацевтичния бос. Христо (Орлин Павлов) предлага помощ на Димитров за спечелването на търга чрез шпионаж на конкурентните компании, кандидати в конкурса на държавната институция. Бизнесменът не подозира, че приема в кръга си един от най-сериозните си врагове.

Неприятностите за Атанас Димитров ще продължат с информация за предстояща акция от страна на НАС (Национална агенция по сигурност), чиято цел ще бъде да разобличи публично неговата дейност. В същото време, конфликтът с дъщеря му Анна ще се задълбочи, а младата жена ще продължи да разследва скандала с фондацията на баща си. В епизода ще станем свидетели и на шокиращо разкритие от живота на полицай Румен Здравков (Петър Калчев).

Как ще завърши новото изпитание за бандата и ще бъде ли наказан Атанас Димитров за престъпленията, които е извършил, зрителите ще разберат утре (8 май), в 21.00 часа по Нова ТВ.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.