Потопиха главата на Дичо в аквариум

- реклама -

Потопиха главата на Дичо в аквариум с вода, защото е купил кадри от НАСА

 

Приятелката на Дичо, Карина, потопи главата му в аквариум, пълен с вода и броеше секундите с хронометър, за да види колко ще издържи. Тази странна приумица е част от кадрите на новия клип на Дичо&V.O.XX  към парчето „Млечният път” и има символична стойност. Повече ще разберете в края на май, когато клипът ще се появи в публичното пространство. Не само това бе предизвикателството, на което певецът се подложи в името на снимките за видеото. Той и момчетата от бандата му V.O.XX прекараха часове на сметище за метални отпадъци. Част от изоставените метални конструкции послужиха за сглобяване на цяла совалка. С нея и с малко помощ от компютърната анимация, Дичо и групата му летят в космоса в самия видеоклип. Видеото „Млечният път” има и документален характер, тъй в него присъстват реални кадри, закупени от НАСА.

 

Фентъзи сюжетът на „Млечният път” не сършва дотук. Тепърва предстоят изненади. Видеото разказва как през 2012-та година Земята е пренаселена и човечеството трябва да я напусне, за да търси своето ново място за пребиваване. Но в крайна сметка се оказва, че нашата планета си остава най-доброто място за хората.  Освен на сметище за метален скраб, видеоклипът е заснет и сред филмов декор. Във видеото участва и приятелката на Дичо, Карина, която е шофьор на бус за обир.

Парчето „Млечният път” е подпомогнато и спонсорирано от EUROMASTER. Музиката е дело на китариста на V.O.XX Петър Рангелов, текстът е на Румен Гайдев – Гаро, който е и режисьор на видеоклипа. Оператор е Красена Ангелова. Очаквайте скоро!

 

 

- реклама -