Отново на училище с голям концерт, много игри и само хитове от радио N-JOY

“Отново на училище” с голям концерт, много игри и само хитове от радио N-JOY

радио N-JOY

Много награди за отличниците в купона на радио N-JOY на 15 септември от 11:00 часа на голямата поляна в Южен парк
 
 
         Най-голямата музикална радиоверига в страната – Радио N-JOY, ще посрещне отново учебната година с голям концерт на звездите Орлин Павлов, Михаела Филева, VenZy, Невена Пейкова, Briella, Рафаел, Ева Пармакова и Йоана. На 15-и септември от 11:00 часа на голямата поляна в Южния парк в София любимото радио ще зарадва малки и големи с много игри и настроение на открито, както и с над 100 награди и подаръци. Събитието е с вход свободен, а на място всеки може да се включи и в акция, част от кампанията на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“.

 „Отново на училище“ ще предизвика усмивки, състезателен дух и семейна екипна работа в различни игри като щафета с балони, бягане с чували, бягащ влак, щафетни занимания и други. Всички деца и родители са добре дошли да се забавляват с радио N-JOY и партньорите от детска чуждоезикова програма FUNDAY, висококачествени месни продукти „Тандем“, Дженерали Застраховане, плодови сокове и нектари BBB, медицинска козметика Baby Sebamed, издателство “Атласи“ и почистващи препарати Domestos. На 15-и септември е и Световният ден на почистването, в който ще се включат доброволци от 150 държави, а сред тях са и участниците в инициативата „Да изчистим България заедно“.

Водещи на събитието ще са емблематичните гласове от ефира на N-JOY Деси и Нейа, а за всички са подготвени още страхотни изненади от „Отново на училище“. 
  
Повече информация можете да откриете на www.njoy.bg 
  
  Следете Facebook страницата ни и Instagram профила на радиото за още любопитни новини от радио N-JOY .

 

Start typing and press Enter to search