„100% БУДНИ“ – С ПРЕМИЕРА В ПОНЕДЕЛНИК ПО БНТ1

 Всеки делничен ден, веднага след сутрешния блок в 8,45 по БНТ1 стартира ново предаването за здраве и стил на живот „100% будни“. Негов продуцент и водещ ще бъде познатата на зрителите Мария Андонова, а неин екранен партньор ще бъде Стефан Щерев.

„Това е предаване не просто за онези, които по това време на деня вече са се събудили, а за всички будни умове, които виждат в трудностите не препятствие, а възможност за нови решения“ – споделя Мария Андонова.

Най-обсъжданите теми в социалните мрежи ще имат своето продължение на екрана, а специалисти и популярни личности ще се включват със свое мнение в дискусиите от студиото. Към темите за здравето и здравословния начин на живот, екипът на предаването обещава интересни сюжети за новости и модни тенденции, за човешките взаимоотношения и психологията, истории за успеха на млади и талантливи хора.  Предаването ще разказва необичайни истории на хора, които са съумели да преобърнат живота си, ще представя съвременните лидери на мнение, които не само имат сериозна аргументирана позиция по много от актуалните и обществени теми, но и са постигнали успешна реализация в живота. „Темите, които засягат и вълнуват всички будни хора са онези, които разгорещено обсъждаме с приятели, а разговорът, общуването и разбирането имат силата да превърнат „поста“ във вдъхновение, в провокация, в мисъл и нова идея“ – продължава продуцентът на „100“% будни“.

В утринните разговори по БНТ1 зрителите ще имат възможност да бъдат реални участници. Те могат да се включват с мнения и коментари чрез страницата на предаването във facebook – „100% БУДНИ“ и чрез профила в Инстаграм, да публикуват свои видеоматериали от конкретни места и събития, да споделят своето мнение по обсъжданите въпроси или да провокират теми, които да бъдат коментирани в програмата.

Очарователната Мария Андонова, която зрителите познават като  водеща на предаването „Здравето отблизо“, има дългогодишен професионален опит в обществената телевизия, автор е на десетки документални филми.

Стефан е популярен актьор, продуцент, тв водещ. Учил е в Пловдивския университет, специализирал е и в Амстердам, Виена и Нови Сад. Увлича се по театър още  в столичното 22-ро СОУ, по същото време изиграва и първата си роля в киното, във филма „Лошо момче” на режисьора Георги Попвасилев. Снимал се е в продукциите „Прогноза”, „Джулай”, „Мисия Лондон”, „Живи легенди”, „Събирач на трупове”, „Втори дубъл“, „Пеещите обувки“, „Радиограмофон“ и др. През последните няколко години работи с немския колектив LIGNA върху авторски проекти.

Сред първите гости на „100% будни“ ще бъде един от водещите специалисти у нас в инвазивната кардиология, национален консултант, с широко признание в чужбина – проф. Иво Петров. Неотдавна журналът на американското кардиологично дружество публикува информация за уникалната в световен мащаб интервенция, направена от проф. Петров и неговия екип, при която 48-годишен пациент буквално бе върнат към живота, и то с безкръвна операция. В студиото на предаването  ще бъде и единственият българин, който се радва на живота след две тежки  операции за трансплантации на сърце и бъбрек. Георги Пеев не спира да се гмурка, кара АТВ и е носител е на европейската титла по плуване за трансплатнирани. Енергията и активността му будят респект, а синонимите на думата „буден“ в пълна сила се отнасят за него: интелигентен, любознателен, пъргав, жизнен, наблюдателен, умен, схватлив…

Гледайте новото предаване на БНТ „100% будни“ всеки делничен ден,

веднага след сутрешния блок!

Start typing and press Enter to search