38 отбора взеха участие в първия нощен волейболен турнир във Варна

Стефан Иванов и Георги Ботев вдигнаха купата на Volleyball Night League

Volleyball Night League

38 отбора се включиха в първия по рода си турнир по плажен волейбол Volleyball Night League, организиран от Евгени Иванов – Пушката и Нестле за Живей Активно! с подкрепата на Община Варна, Българска федерация по волейбол и ЕКОПАК България. Стефан Иванов и Георги Ботев, които играха в отбора с шеговито име „Туршия“, грабнаха трофея след напрегнат финал с Димитър Василев и Стефани Кьосева от отбор „Спанак“.

„Това беше едно изключително преживяване за мен и участниците и се радвам, че има толкова голям интерес към нетрадиционния нощен формат. Всички отбори показаха завидно майсторство, ентусиазъм и спортсменска игра. За пореден път се убедих, че Варна е столицата на волейбола в България“, коментира Евгени Иванов – Пушката.

Volleyball Night League

Волейболният ас посрещна всички участници и гости при волейболните игрища на плажа в Аспарухово и даде началото на спортното състезание. Мачовете се играха на директна елиминация и отборите показаха своите най-добри качества с много спортен ентусиазъм и хъс. За спортсменската игра на всеки участник следяха професионални съдии, които се погрижиха всеки мач да бъде изигран по правилата и да няма спорни моменти, а Евгени Иванов – Пушката коментира всеки интересен момент, за да може присъстващите да подкрепят своите фаворити. Победителите в нощния турнир получиха не само медали, но и билети за мачове от Световното първенство по волейбол, което ще се проведе във Варна и София през тази година.

Организаторите се бяха погрижили за доброто настроение на всички присъстващи като бяха предвидили много изненади, музика и добро настроение. Волейболният турнир продължи до късните часове на нощта, а всички варненци и гости на града се заредиха с много позитивна енергия. Volleyball Night League обещава да се превърне в традиция и младите да споделят активни моменти с приятели на плажа и през следващото лято.

Volleyball Night League

Повече за Нестле за ЖИВЕЙ АКТИВНО!

Инициативата НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО! на Нестле България – най-голямата хранителна компания в страната, се провежда ежегодно вече 13 години и е част от цялостната програма за популяризиране на балансираното хранене и активния начин на живот. Всяка година НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО! все повече се разраства и все повече хора участват в кампанията, привлечени от идеята да спортуват, да се движат и да бъдат активни в името на здравословния начин на живот и балансираното хранене. Последователите на Живей Активно! са се включили в над 35 различни спортни и над 20 танцови дисциплини, раздадени са близо 250 000 тениски и шапки, а брандираните площи с логото на кампанията са тройно повече от площта на Националния стадион „Васил Левски”. Над 300 000 българи са взели участие в различните активности в страната и са се забавлявали заедно с едни от най-популярните български спортисти и звезди.

През последните 13 години инициативата даде възможност на българите да спортуват, да се движат и да се забавляват заедно с едни от най-обичаните спортни звезди. 50 от най-големите спортни звезди на България са се включили, сред които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Александра Жекова, Тервел Пулев, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Тереза Маринова, Симона Пейчева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владимир Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и много други.

За повече информация и предстоящи събития следете www.jiveiaktivno.com. И Фейсбук страницата Нестле за Живей Активно!

Start typing and press Enter to search