На четири очи

- реклама -spot_img

Неделя, 01 юли, 17:30 ч.,

гости на Цветанка Ризова ще бъдат: министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и президентът на „Левски” Тодор Батков

За магистралите – приоритетът на това управление, според правителството и мантрата на властта, според управляващите, тази неделя Цветанка Ризова ще разговаря с Лиляна Павлова. Докъде стигна строителството и какво предстои, след като ресорният министър се оплака, че градежите са толкова интензивни, че асфалтът и битумът понякога свършват? Останаха ли нерешени спорове с археолозите по трасетата на „Струма” и „Хемус”? Как продължава обезопасяването на мостовете убийци, за които правителството спешно търсеше пари? Успяваме ли да усвоим средствата от еврофондовете за пътните проекти? Кога ще бъдат въведени тол-таксите по българските пътища? Как върви процесът на саниране на сградите в страната? Доколко управлението ще успее да помогне на хората с разрушени от земетресенията постройки? Ще стане ли застраховането на имотите задължително?  Какъв сезон по морето ни очаква, ще бъдат ли решени проблемите с канализацията, чистота, концесиите?

Президентът на „Левски” Тодор Батков ще бъде гост във втората част на предаването. Как се чувства адвокатът Батков на полето на голямата игра? Винаги ли е честна тя? За правото, трансферите, залозите и черното тото. Каква е равносметката му от така наречената „казанска афера” и защо твърди, че зад загубата от „Спортинг” стоят много пари? За задкулисието на българския футбол, за условията, в които в България се прави бизнес днес, за двете лица на предприемаческия дух, за свободата на словото и медийните войни.

„На четири очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17.30 ч.

- реклама -spot_img