Усмихнатата инициатива на радио N-JOY

- реклама -spot_img

усмихнатата инициатива на радио N-JOYБългарски и световнo известни лица в подкрепа на усмихнатата инициатива на радио N-JOY

Хилда Казасян, Емо Чолаков, музикантите от Hooverphonic споделят какво ги кара да се усмихват

 

През месец май по инициатива на радио N-JOY шест български радиостанции се обединиха около една истински позитивна идея. В едно утро като всяко друго N-JOY, Z-Rock, Melody, bTV Radio, Jazz FM и Classic FM прекъснаха програмата си точно в 9:00 часа и излъчиха специален анонс, с който предизвикаха хиляди слушатели в трафика да се усмихнат на шофьора до тях.

Посланието на кампанията да запазим позитивната емоция от всяка усмивка и така да направим всеки един момент от деня по-добър достигна до многобройната и разнообразна аудитория на bTV Radio Group. Зад позитивната инициатива на радио N-JOY застанаха много обичани български и световно известни личности.

По повод инициативата в ефира на Jazz FM музикантите от белгийската трип-хоп формация Hooverphonic споделиха какво ги провокира да се усмихват – когато свирят на живо и публиката пее заедно с тях, както и първата им среща с българските фенове.

Една от най-усмихнатите дами в българската музика – Хилда Казасян също призова слушателите да гледат по-позитивно на света около тях, дори и това да коства усилия: „Когато се усмихнеш два-три пъти на сила дори, за да обърнеш целия процес вътре в теб – наистина ти светва пред очите. Така че трябва да се полагат усилия, за да имаш това излъчване и не само да имаш това излъчване, а да имаш тази нагласа към света, защото усмивката и цялата тази добронамереност – това е нагласа към света около теб. Не е просто една гримаса”, каза Хилда в ефира на радио N-JOY по повод на инициативата. Тя сподели още, че нещата, които я карат да се усмихва са наистина много – дъщеря й, музиката, слънчевото време, всяко малко хубаво нещо около нея.

 

В разговор с Елена Розберг на живо в ефира на Z-Rock Емо Чолаков също се обърна към слушателите с призив да се усмихват по-често, за да направят деня си по-хубав и добави: „Наистина пробвайте, направете си един експеримент, когато сте някъде по улиците или шофирате – усмихнете се, за да се уверите, че ще ви отвърне дори и най-намръщеният човек около вас”. Шеговито Емо Чолаков сподели, че дълго време е очаквал последователи на личната му инициатива за повече усмихнати хора.

Зад позитивната кампания на радио N-JOY застанаха още Белослава, Мая Новоселска, Теди Москов, Ненчо Илчев, Станислава Цалова, Графа, художникът Виктор Попов и много други.

 

- реклама -spot_img