Черешката на тортата

0
50

 

От с. Долнослав до Париж в „Черешката на тортата”   На една маса следващата седмица сядат двама журналисти, двама музиканти и един дизайнерОт с. Долнослав до Париж в „Черешката на тортата”

 На една маса следващата седмица сядат двама журналисти, двама музиканти и един дизайнер

 

Истинска селска идилия, гарнирана с френска романтика и много сълзи и смях, ще царства в „Черешката на тортата” следващата седмица. Кулинарните си умения тогава ще доказват двама журналисти, двама музиканти и един дизайнер – Христо Калоферов, Иво Инджев, Глория, Богдан Томов и Невена.

Ексклузивни новини ще има още в първия ден, когато домакин ще бъде водещият на „Новините на Нова” Христо Калоферов. Вечерята обаче няма да бъде в нюзрума, а в село Долнослав, на гости на баба и дядо. Христо ще приготви истински станимашки сърмички, а изненадата му ще предизвика сериозни вълнения – среща с Щраус насред Родопите. Накрая дори ще има и спасителна операция – Богдан Томов ще спаси Глория от сериозна беда…

Втората вечер участниците отново ще са на село, но този път в Голям Извор, където ще ги посрещне Иво Инджев и неговата специална агнешка програма. За Богдан Томов ще бъде трудно да издържи до края, затова в даден момент просто ще си тръгне. Останалата част от гостите ще се насладят на голямизворския двойник на Емил Димитров.

Домакин в сряда ще бъде Глория. Това ще бъде и вечерта, в която поп-фолкът ще излезе в отпуск. Гостите ще хапнат много, но разделно. Ще видят как поп-фолк примата пази фигура и какви са нейните силиконови форми. На финала всички ще се убедят, че кръвта вода не става – дъщеря й ще успее да разплаче не кого да е, а самия Иво Инджев.

В четвъртък Невена ще заведе гостите си за кратко до Париж. Шармантната дизайнерка ще приготви кюфтета от дивеч – елен лопатар и биволско, ще разплаче Глория с изненадата си и дори ще намери жена за ергена Христо Калоферов.

В последната вечер цялата компания, под домакинството на Богдан Томов, ще изпълни истински български хит, посветен на „Черешката на тортата” и бабата на Христо. Богдан ще заложи на сърми с пъстърва, а така също и на много песни, танци и особено вкусна храна. Всички ще се забавляват толкова много, че накрая плакетът ще бъде разделен изключително трудно.

 

„Черешката на тортата” – всеки делничен ден от 20.00 ч. по Нова ТВ.  

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.