Антонина-рожденичка

- реклама -

Изпълнението на фолк дивата Преслава беше една от специалните изненади за рождения ден на колежката й АнтонинаПреслава пя на ушенце на Антонина

за рождения й ден

 

Изпълнението на фолк дивата Преслава беше една от специалните изненади за рождения ден на колежката й Антонина, която отбеляза празника си с шумно парти в столичния клуб Plazza в сряда вечер. Преси изви глас в чест на рожденичката, която пък не спря да пее и да танцува с брюнетката.

Гости на Антонина на рождения й ден бяха певиците Ивена, Славена, Виктория и др. Те изненадаха изпълнителката с много подаръци, един от които бе особено нестандартен и провокативен – еротична свещ във фалическа форма.

Самата рожденичка блестеше в есктравагантен тоалет в зелено и черно, който подчертаваше още повече новите морковени нюанси в косите й. „Много съм щастлива! Това е най-страхотният ден за мен тази година“, не скри вълнението си Антонина.

Веднага след партито певицата обеща, че ще влезе в студио, за да запише новото си парче, за което обещава да бъде по-провокативно и от последния й хит „Да не се объркаме“, с чиито клип взриви общественото мнение, тъй като засне танцуващи травестити. „Може пък да продължа темата, в момента обмисляме идеи с екипа ми“, издаде певицата.

- реклама -