Култура, изкуство и екстремни спортове

- реклама -

Култура, изкуство и екстремни спортове в „Денят отблизо” с Мария

 

В понеделник „Денят отблизо” с Мария представя една жена, която няма възраст – актрисата Латинка Петрова. Тя носи онази сила, която държи духа на човек винаги млад, със здраво семейство, усмивка и две деца. Водещата ще говори с нея за живота днес и сега, новите и старите роли, комедията в живота и на сцената и защо носи сълзите си вкъщи. Латинка споделя, че Ванга е предрекла, че ще стане известна на стари години. Тя е и последната партньорка на сцената на легендарния Георги Парцалев, с който са били и много близки приятели.

 Във вторник зрителите ще се запознаят с един екстровертен художник, който предлага пълна палитра от преживявания, състояния на ума и интензивни емоции – Греди Асса. Художникът от еврейски произход е завършил стенопис във Великотърновския университет, има безброй самостоятелни изложби в България и навсякъде по света. В студиото той ще разкаже защо рисуването е независима и самодостатъчна част от вселената на художника.

 В сряда Мария ще си поговори отблизо с Весела Бонева- или просто Vessy. Тя е само на 23 години, но има много сериозно присъствие на българската поп сцена. От 5-годишна се занимава с музика, на 8 г. започва да свири на пиано. През 2004 г. печели втора награда в годишното издание на „Хит минус едно” по БНТ, а две години по-късно става една от водещите на предаването. Младата певица предпочита да печели аудиторията с позитивно настроение, чаровен външен вид и качествена музика. Наскоро излезе последният й албум, а в студиото Веси ще покаже и новото си видео. Водещата ще говори с нея за българската поп музика, за солените дни и любовта в лицето на дългогодишния й приятел. Лесно ли се пробива на българската поп сцена, трябва ли ти силикон, за да си истинска звезда?

 В четвъртък една млада жена, която обожава да спортува от екстремно до още по-екстремно ще завладее студиото на „Денят отблизо” с Мария. Трудно е да се определи каква е нейната професия. Занимава се с най-различни неща- има мотор, с който обикаля по цял свят, тренирала е самбо, бокс и граплинг, сега е фен на фитнеса, тича, танцува, ходи по планини, прави упражнения по йога и цигун. Освен всичко това, Силвия рисува изключително добре шаржове и портрети, шие дрехи, прави филмчета за пътешествия. Една всестранно развита жена, която иска да живее 150 години, за да може да опита от всичко, което й харесва.

 

„Денят отблизо” с Мария, от понеделник до четвъртък, 10:10 часа!

- реклама -