Вижте кои звезди ще участват в Къртицата

Letishte_LesnovoКЪРТИЦАТА отвлечежурналисти на летище Лесново

Рапърът 100 Кила и Жени Калканджиева влизат в шоуто

 

   Нестандартно риалити преживяване организира КЪРТИЦАТА за над 30 журналисти от печатни и електронни медии. Те бяха “отвлечени” от центъра на София и ескортирани до летище Лесново, където ги очакваха част от звездите, които ще вземат участие в КЪРТИЦАТА. Жени Калканджиева, Деян Неделчев – Икебаната, Божидар Искренов – Гибона и Кирил Ефремов, слязоха от хеликоптер МИ8 на пресконференция по повод старта на  най-мащабното риалити шоу в България.

По пътя към тайната локация на пресконференцията журналистите получиха от шофьорите си папки с досие на всеки от тях. Всички бяха участници в КЪРТИЦАТА, а един от тях получи тайна мисия – да бъде Къртицата. С ролята на саботьор беше натоварен Лео Богдановски от вестник Телеграф. Всеки един от останалите журналисти получи и малко информация за него – какво е работил, какво обича, какво е семейното му положение и т.н. Още в началото на пресконференцията той беше светкавично разконспириран от Силвия Жекова в. ‘24 часа’ и Соня Спасова от в. ‘Труд’. 

“С днешното събитие журналистите се потопиха в преживяването, наречено КЪРТИЦАТА и разбраха какво ги очаква звездите и обикновенните участници в шоуто. Бяха закарани на тайно и непознато място, влязоха в ролята на детективи и един от тях беше Къртица. И това е само началото – на 26 март, всички ще станат свидетели на едно шоу с безпрецедентен за нашия телевизионен пазар мащаб.”, коментира Андрей – водещ и продуцент на шоуто.

Иван допълни, че звездите ги очакват сериозни изпитания. “Мисля, че за последен път виждате нашите звезди така спокойни. От 26 март ги очакват истински изпитания – ще скачат с парашути, а понякога и без; ще съжителстват с космати паяци; ще копаят тунели с голи ръце и ще трябва да се преборят със страха си от змии.

“Влизам в шоуто за да избягам от скучното и сиво ежедневие и да проверя собствените си граници”, призна пред журналистите Жени Калканджиева.

Последното ново име в звездния каст на КЪРТИЦАТА е рапърът 100 Кила.

С него участниците в КЪРТИЦАТА стават общо 19, като в началото на формата към тях ще се присъедини и световната звезда Денис Родман.     

Той ще живее заедно с Азис, Николета, Деян Донков, Емануела, Рут Колева, Жени Калканджиева, Кирил Ефремов, Божидар Искренов – Гибона, Деян Неделчев – Икебаната  и рапъра 100 Кила.

 

Гледайте КЪРТИЦАТА от 26 март, всеки ден от понеделник до събота от 20.00 по TV7.

- Advertisement -