Жените говорят и Крум Савов

Терминал 7

Терминал 7 ТЕРМИНАЛ 7
НЕДЕЛЯ, 24.03.2013 г.
TV7
ТАЗИ НЕДЕЛЯ “ЖЕНИТЕ ГОВОРЯТ” ЩЕ ВОДИ КРУМ САВОВ

Водещ на “Жените говорят” тази неделя ще бъде известният спортен журналист и редактор на LIVENEWS и LIVESPORT Крум Савов. Половинката на Мая Савова ще бъде и нейна екранна половинка в най-шумното женско ток шоу в ефира на TV7.

Така, за първи път в историята на българската телевизия, жените ще дадат думата на мъжете. След като Жени Калканджиева обяви, че ще влезе приключенското риалити “Къртицата”, “Мая и Жени” в неделя ще са “Мая и Крум”.

Но не мислете, че това е всичко! Няма да минем без разговори за трансфери (спортни и не само), солидна доза хумор и футболни прогнози. Всичко това е гарантирано от Крум Савов. Той ще ни разкаже за браковете в разцвета на силите, за таланта да създаваш от нулата и за мъжката гледна точка в света на жените.

Семейство Савови ще посрещне в студиото на “Жените говорят” едно друго популярно телевизионно семейство – Радина Червенова и Коко Каменаров, в един разговор за любовта, децата, кариерата и диагнозата “телевизия”. Ще разберете и кое е петото им дете!

В предаването очаквайте още: фолкзвездата Джена в разговор за цената на успеха и колко от нея си струва да бъде платена.

Кака Лара ще ни изпълни “милион и едно желания”, като първо ни запознае с малката си дъщеря, а после и с новия си екранен партньор Владислав Прелезов.

На финала – една певица, водеща и майка или коя е любимата роля на Кали? Очаквайте изповедта на звездата, малко след завръщането й от романтична ваканция с новия й годеник.

НЕДЕЛЯ, 12:00, TV7

- Advertisement -