„България говори” със Сергей Станишев

 

stanishevБившият земеделски министър Мирослав Найденов с прогноза за новата „изборна реколта” тази събота по Нова тв

 

Председателят на ПЕС и лидер на БСП Сергей Станишев ще е специалният гост на публицистичното предаване по Нова тв „България говори”, тази събота от 9:00 часа. С наближаването на предсрочните парламентарни избори на 12 май, бившият премиер ще прогнозира дали ще има червено лято за партията му. Заедно с водещия на предаването Константин Вълков ще обсъдят сложното политическо положение и новите хоризонти пред родните политици.

 

Бившият земеделски министър Мирослав Найденов също ще е събеседник в „България говори” и няма да подмине темата с предстоящия вот и най-важното – кой ще бере плодовете на новата изборна реколта.

 

За финал в студиото ще влезе златното момиче Илиана Раева. Изявявайки се като съдийка в актуалния сезон на шоуто на Нова тв „Денсинг старс”, тя ще направи своя професионален анализ на въпроса – лесно ли се дава висока оценка в България.

Темите от изтеклата седмица ще бъдат подложени на професионална дисекция от водещия Константин Вълков и неговите „умни глави” – журналистът Иван Гарелов, продуцентът и издател Мартин Захариев и икономистът Мартин Заимов.

- Advertisement -