Каква е истината за взривовете в склада на „Берета трейдинг”

- реклама -

Неделя, 10 юни, 17:30 ч.,

гости на Цветанка Ризова ще бъдат: собственикът на взривения склад край Петолъчката, Десислав Делев, проф. Александър Чирков, Даниел Вълчев и Елеонора – сестра на убитата Мирослава

 

Каква е истината за взривовете в склада на „Берета трейдинг”, как се съхраняват опасни материали, бяха ли пренебрегнати мерките за безопасност, можеше ли да бъде избегната трагедията при Петолъчката, пътувала ли е до остров Бали служителка на Министерство на отбраната и то за сметка на фирмата-стопанин на складовете? Отговорите зрителите на „На четири очи” ще научат от шефа на „Берета трейдинг” – Десислав Делев.

В предаването ни очакват още съветите на проф. Чирков. Защо грижата за здравето е инвестиция в бъдещето, стресът ли е най- жестокият убиец на съвременния човек, възможно ли е да живеем здравословно днес? Как да пазим сърцето си? Коя е молекулата на погрозняването? Какво се случи в системата след назначаването на четвъртия поред министър на здравеопазването в кабинета на Бойко Борисов?

И още: „България на гражданите”. Разговор с Даниел Вълчев. С какви конкретни идеи тръгва формацията към следващите парламентарни избори?

Убийство на дете, самоубийство на заподозрян и два доклада – премълчаваните истини по случая „Мирослава”. Чия жертва стана момичето от Перник? Фактите, грешките и недомлъвките – от сестра й Елеонора Николова.

„На четири очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17.30 ч.

 

- реклама -