100 Gypsy Violins

- реклама -

100 Gypsy Violins100 ЦИГАНСКИ ЦИГУЛКИ ОТНОВО У НАС ПРЕЗ ОКТОМВРИ!

След изключителния успех на „100 Gypsy Violins“ у нас през май 2011 година, многолюдният унгарски оркестър се готви отново да завладее София с виртуозните си изпълнения на класически композиции тази есен!

На 22 септември от 20 ч.  в зала 1 на НДК най-големият симфоничен оркестър в света ще представи пред българска публика актуална програма от унгарски и световни автори в характерния за музикантите от оркестъра стил – в удивителен синхрон,  по памет и без партитури.

Билетите за концерта на 100 Gypsy Violins тръгват в продажба от днес в мрежата на Eventim и каса 3 на НДК. Цените са между 30 и 60 лв и ВИП места между 80 и 100 лв.

100 Gypsy Violins

Всяка поява на оркестъра предизвиква несравним ефект върху публиката: блестящ в цветни, традиционни костюми, оркестърът поразява със своята земна, натурална енергия. Светкавичните импровизации в ритъм, цвят и стил могат да бъдат моментално почувствани – инстиктивното усещане за унисон и богати хармонии са вродени умения на музикантите от оркестъра „100 Gypsy Violins“. Всичко това показва от колко дълбоко извира тяхната музикалност – човек остава с впечатлението, че пред него свирят 100-тима  Паганини.

Те предават на публиката енергията на един народ, който е избрал музиката за универсален език. Инстинктивен като циганска вечеринка, традиционен като виенски концерт, в черен смокинги или национални костюми, Будапещенският цигански симфоничен оркестър предлага също толкова атракция за окото, колкото и за слуха.

- реклама -