Jazz-Rocking Pop

- реклама -

Jazz-Rocking Pop
или изкуството да правиш каквото си искаш

Марина Драгомирецкая – вокал, Калин Жечев – пиано, Христо Ганев – перкусии
19 ноември 2012 г., 19 ч. Студио 5

Малко след като сме преминали на зимно часово време, Марина Драгомирецкая отново ще ни обгърне с топлия си глас в Студио 5, в понеделник, 19-ти ноември. Компания на сцената традиционно ще ѝ прави джаз пианистът Калин Жечев, а на перкусии към тях ще се присъедини Христо Ганев от Mango Duende.
Успешната съвместна работа на Калин и Марина е категорично засвидетелствана от зачестилите към джаз-дуото покани за изпълнения на родната фестивална сцена. През юли те бяха избрани да участват в първото издание на My Stage, в рамките на July Jazz в Смолян, а през октомври откриха Младежкия джаз фестивал в Димитровград.
Клубната сцена също не е непозната и за двамата. След като в края на миналия творчески сезон ни предложиха концерт, съставен изцяло от джаз стандарти, в началото на новия, ще чуем нещо малко по-различно. Предизвикателството, което са си поставили, за да ни изненадат през ноемврийската вечер в Студио 5, са поп-рок класики, пречупени през усещането за джаз импровизации – като се тръгне от 80-те години на миналия век и се стигне чак до наши дни.
И макар през ноември, макар в понеделник, всеки може да бъде част от изкуството да правиш каквото си искаш, особено в Студио 5, от 19ч. под звуците на Jazz-Rocking Pop и едно незабравимо пътуване в света на музиката!

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -