БГ Звезди за щастие

- реклама -

ГРАФА и дует РИТОН – първи на живо в Любими песни за любими хора в Happy Bar&Grill

БГ Звезди за щастиеКампанията на БГ РАДИО и УНИЦЕФ продължава днес с Наско от БТР и Акага

 

 Цели пет дни предаването на БГ РАДИОЛюбими песни за любими хора ще се излъчва на живо и с благотворителна цел от Happy Bar&Grill в Mall of Sofia от 18 до 20 ч. до 16 ноември. Звездните гости в първата вечер от благотворителната седмица на БГ РАДИО и УНИЦЕФ –БГ Звезди за щастие – бяха дуетРитон и Графа.

 Слушателите на БГ РАДИО и посетителите в ресторант HAPPY станаха свидетели на смешни детски истории, неочаквани родителски признания и много българска музика! Дни преди концерта си на 27 ноември в зала 1 на НДК, Здравко от дуетРитон призна в ефир, че заради страшните истории за чудовища, които родителите му разказвали като малък, за да го плашат, се страхувал от тъмното чак до казармата! За това колко важно е да градиш самочувствие и да даваш добър пример на децата си се говори и в Работилници за родители, каузата, за която БГ РАДИО и УНИЦЕФ обединяват усилия. Графа пък призна, че една от най-големите заблуди за родителството е, това, че мъжът не прави нищо вкъщи. Оказва се, че младият татко с огромно удоволствие играе и гледа децата, както и помага на съпругата си Мария в готвенето и пазаруването.

Тази вечер автографи и детски спомени в мобилното студио на БГ РАДИО в ресторант Happy Bar&Grill в Mall of Sofia ще раздават Наско от БТР и момчетата от Акага.

До края на благотворителната седмица на Любими песни за любими хора в живото студио на БГ РАДИО ще гостуват Васил Найденов, Любо, Миро, Мариана Попова, Виктория Терзийзка, Орлин Горанов и други популярни бг звезди, които ще допринесат към каузата като символично сервират на гостите в ресторанта или по свой артистичен начин успеят да привлекат симпатиите на присъстващите и да ангажират активно слушателите на БГ РАДИО. Всички, които не могат да присъстват на място, могат да се включат в подкрепа на своя любим изпълнител и да изпратят SMS в подкрепа на Работилници за родители на кратък номер 1021. (1.20 лв с ДДС).

 

За това кои още бг звезди ще се включат в кампанията на БГ РАДИО и УНИЦЕФ, както и подробности за самата инициатива – вижте на www.bgradio.bg, www.unicef.bg, www.happy.bg, както и във Фейсбук страницата на БГ звезди за щастие.

 

 

- реклама -
Previous articleСъбуди се
Next articleJazz-Rocking Pop