Денят отблизо

- реклама -

„Денят отблизо” с Мира коментира сътворението на света

 

За Божествената частица, за Черните дупки, за Големият взрив или как би изглеждала новата планета Земя, ако се създаде от учените? Тази тема ще представи тази събота предаването „Денят отблизо” с Мира. Гост в студиото ще бъде доцент Леандър Литов – ръководителят на българския екип към Европейския център за ядрени изследвания ЦЕРН.

Какво се случва с хилядите тонове хранителни отпадъци в ресторанти, хотели и кетърингови компании и кога българите ще се научат да поставят толкова храна в чиниите си, колкото ще консумират, отговорите в броя тази събота. Астралните близнаци тази седмица са пиар-експертът Максим Бехар и актьорът Стефан А. Щерев.

В рубриката на предаването „България ОТБЛИЗО” зрителите ще видят Орлин Горанов, който ще заведе екипа на предаването до „сребърната вода” в Бояна и ще разкаже какво лекува тя и каква е легендата около нея.

В неделя специален гост на предаването ще бъде световният шампион по плувен маратон – Петър Стойчев! Какво го разочарова, защо тренира извън България и какво изпитва, когато се връща в Родопите, гледайте в предаването в неделя. С един от най-добрите специалисти по репродуктивна медицина д-р Явор Владимиров водещата Мира ще коментира темата за най-новите методи в ин витро-процедурите.

 

Гледайте „Денят отблизо” с Мира всяка събота и неделя от 11:00ч. само по БНТ1!

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -