Срещу новините

- реклама -

Тереза Маринова ще скочи в „Срещу новините”

Румен Дунев, Ива Екимова и Драго Симеонов ще умуват върху шофьорските способности на българина

 

Водещите на „Срещу новините” Косьо Лунгов и Играта ще отвъртят кранчето на парното тази събота, в 19:00 часа, точно преди централната емисия новини на БНТ1. Те, заедно с Владимир Каролев и председателя на Асоциацията на топлинните счетоводители Ася Ангелова, ще влязат в ролята на Темида и ще търсят най-тежкото наказание за закоравелите длъжници на Топлофикация. Парното ли е най-евтиният начин за отопление, особено след обещанието за намаляне цената на газа, или пък е по-изгодно да си резнеш тръбите и да се грееш на аванта от съседите? Със съботната тема ще стане доста топло. А направо горещо ще е при влизането в студиото на „Срещу новините” на основния гост – олимпийската шампионка в тройния скок Тереза Маринова.

Очарователната атлетка ще разкаже с какво се занимава сега и какво е да си майка като за рекорд.

В неделя предаването „Срещу новините” ще извади зрителите от домашния уют, за да вдигне адреналина на шофьорите. Автомобилният състезател Румен Дунев, Ива Екимова и журналистът-пешеходец Драго Симеонов ще спорят има ли по-лоши шофьори от българите.

Ще бъде засегнат и въпросът за способностите на дамите зад волана. Косьо и Играта ще провокират гостите си с питания за агресивността на родните шофьори и за това как е обвързан манталитетът ни с начина на каране.

Специален гост в неделя ще бъде певицата Нели Рангелова, която ще разкрие тайната на таланта си и бъдещите си творчески планове.

 

Гледайте „Срещу новините” всяка събота и неделя, от 19:00 часа, само по БНТ1!

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -